Ποδόσφαιρο

Α’ Φινλανδίας: Εμπιστοσύνη στην Ιντερ Τούρκου

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 00:24

Συνέχεια στο σκληρό φινλανδικό πρωτάθλημα, ξεχωρίζουμε τον άσο στο Ιντερ Τούρκου-Ιλβες.

Α’ Φινλανδίας: Εμπιστοσύνη στην Ιντερ Τούρκου

ΟΥΛΟΥ-ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ
Από την στιγμή που προηγήθηκε μόλις 5’ η Ούλου κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Λάχτι (0-2). Μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Πορτογάλου Ρικάρντο Ντουάρτε, άνεμος αισιοδοξίας ότι φέτος μπορεί να παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ.
Η Σεϊναγιόεν είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια και η λύτρωση ήρθε ουσιαστικά στο 80΄, όπου κατάφερε να σκοράρει και να επικρατήσει με 1-0 εντός της Μάριεχαμν. Τρία ματς αήττητη η ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ που δείχνει να συνέρχεται, με στόχο να μπει δυνατά στην μάχη των πλέι οφ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι η Ούλου βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη, ο άσος πληρώνει 3.10! Αυτός καθώς η Σεϊναγιόεν συνέρχεται. Δεν θα μπλέξουμε με νικητή, κρατάμε το no goal (1.91) σε αξιόλογη τιμή (1.91).

ΧΑΚΑ-ΛΑΧΤΙ
Τι και αν προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό στην έδρα της Ελσίνκι; Η Χάκα δέχτηκε αφόρητη πίεση από την πρωταθλήτρια και το… κάστρο έπεσε σχετικά εύκολα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 εκτός. Πέντε συνεχόμενα ματς μακριά από τις νίκες (με τέσσερις ήττες), με εμφανέστατο πρόβλημα στα μετόπισθεν, καθώς μια φορά ως τώρα έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Λείπει ο μπακ Γκμπε.
Από την στιγμή που βρέθηκε πίσω μόλις στο 5’ η Λάχτι αγχώθηκε πολύ, δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Ούλου και ηττήθηκε 0-2 εντός. Δυο διαδοχικές ήττες, ακόμη προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία στην ενδεκάδα για να αποδώσει καλύτερα. Μια φορά στα επτά τελευταία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάκα παίζει ανοικτά αφήνοντας αμυντικά κενά, δεν πείθει η Λάχτι. Πρώτο σημείο ο άσος, έχει μεγάλη τύχη και το γκολ-γκολ.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΙΛΒΕΣ
Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια η Ιντερ Τούρκου που ζορίστηκε πάντως για να καταβάλει την αντίσταση της Βάασα με 1-2 εκτός έδρας. Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα του Ισπανού Μιγκέλ Γκράου, ζητούμενο να βρει σταθερότητα στην απόδοση για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Σε ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχο ρόλο είχαν οι άμυνες, η Ιλβες απέσπασε λευκή ισοπαλία εκτός από την Χόνκα. Μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Τόνι Κάλιο που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του, ευελπιστώντας στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα δυο πρόσφατα ματς έληξαν under, αλλά τα έξι προηγούμενα από την έναρξη της σεζόν ήταν over και goal.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ιντερ Τούρκου έχει ποιότητα αλλά δεν την δείχνει σε όλα τα ματς. Σε κάθε περίπτωση η Ιλβες είναι στα μέτρα της. Ασος!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr