Ποδόσφαιρο

MLS: Πλούσια δράση!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 01:33

Με 12 αναμετρήσεις συνεχίζεται το βράδυ του Σαββάτου το θεαματικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, προκύπτουν δυνατά συνδυαστικά πονταρίσματα.

MLS: Πλούσια δράση!

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Μετά από δύο απανωτές ήττες και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, το Λος Αντζελες πανηγύρισε πολύτιμο διπλό επί του Κολόμπους (0-2) και συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της γενικής κατάταξης (τα 6 γκολ έφτασε ο Μεξικανός σταρ επιθετικός Βέλα). Όμως μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο κύπελλο με ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους Γκάλαξι (3-1). Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εσκομπάρ, νοκ άουτ οι Σεγκούρα (στόπερ), Ντουένιας (δεξιός μπακ) και Τατζούρι (εξτρέμ).
Εκτός συνέχειας έμεινε στο κύπελλο το Σαν Χοσέ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του Σακραμέντο Ριπάμπλικ. Στο πρωτάθλημα σε ματς λίγων ευκαιριών αναδείχτηκε ισόπαλο εντός έδρας με το Κάνσας (1-1), με τον Γιούιλ να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό ματς. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ισπανό Αλεξ Κοβέλο οι Ερθκουέικς έχουν μόνο δύο ήττες σε εννιά ματς σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Over τα 9/12 τελευταία. Μοναδικός απόντας είναι ο μεσοεπιθετικός Φουέντες.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ.. πολύ ανώτερο το Λος Αντζελες, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν νικήσει (1.53), άνετα παίζεται και ο άσος με χάντικαπ (2.35).

ΑΤΛΑΝΤΑ Γ.-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
Ενα βαθμό έσωσε η Ατλάντα στο Νάσβιλ (2-2), δεύτερη απανωτή ισοπαλία έχοντας συνολικά τέσσερις, όσες και νίκες αλλά και ήττες! Κυνηγούσε στο σκορ για πολύ ώρα, όμως.. γέλασε τελευταία. Over και τα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γκολ-γκολ τα πέντε πιο πρόσφατα. Εντός έδρας είναι 13 ματς αήττητη (8-5-0). Νοκ άουτ οι βασικοί Τζόζεφ Μαρτίνεζ (φορ), Γκουζάν (γκολκίπερ), Ρόμπινσον (στόπερ), Αλόνσο (αμυντικός χαφ) και οι αν. Καστανιέιρα (τερματοφύλακας), Κάμπελ (στόπερ), Τσολ (εξτρέμ).
Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε το Κολόμπους, εντός έδρας από το Λος Αντζελες (0-2) πέφτοντας στην 11η θέση της Δύσης. Οι Κρου πέτυχαν δύο γκολ με τον Γεμπόα αλλά και τα δύο ακυρώθηκαν μέσω VAR, αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα μένοντας «άσφαιροι» σε έκτο από τα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος όπου έχουν μόλις μία νίκη (1-2-5). No goal τα 7/8 πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Μολινό.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με σκαμπανεβάσματα συνεχίζει η δεδομένα ποιοτική Ατλάντα, μέτρια τα δείγματα του Κολόμπους που εσχάτως δεν σκοράρει. Προβάδισμα στους γηπεδούχους (1.90).

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς επικράτησαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-1 της Σάρλοτ, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα γνώρισαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα από την Ιντερ Μαϊάμι (2-0) και πρώτη μετά από αήττητο έξι αγωνιστικών (με τέσσερις ισοπαλίες). Εντός έδρας δεν έχει νίκη σε έξι ματς πρωταθλήματος (0-4-2)! Αναμένεται διαθέσιμος ο αριστερός μπακ Τόλκιν, εκτός οι Ρέγες (στόπερ), Ν’ Γκομά (εξτρέμ) και Φλέτσερ (επιθετικός).
Η Ουάσινγκτον άγγιξε τη νίκη επί του Τορόντο αλλά δεν την πήρε (2-2) και βρίσκεται στην 11η θέση της Ανατολής. Με τον Ταξιάρχη Φούντα να αγωνίζεται σε όλο το ματς, η DC United πήρε γρήγορο προβάδισμα με τον Περουβιανό Φλόρες από ασίστ του Εστράδα που στην επανάληψη χρίστηκε και σκόρερ, όμως πλήρωσε κάποια αμυντικά κενά. Over τα 7/9 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Τραυματίες οι δεξιοί μπακ Νάχαρ, Οντόι-Ατσεμ και ο φορ Πέρεζ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη των Ρεντ Μπουλς, άσος (1.65) που με ρίσκο συνδυάζεται με over (2.42).

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΙΚΑΓΟ
Το Τορόντο έσωσε έναν βαθμό στην Ουάσινγκτον (2-2), βεβαίως παραμένει χαμηλά καθώς είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ήττες. Ο Ακινόλα σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο, στο τέλος και ο Οσόριο που είχε λείψει στα τρία προηγούμενα. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Καναδά (1-2 την HFX Γουόντερερς). Γκολ-γκολ τα 10/13 παιχνίδια του. Αμφίβολοι οι Μαβινγκά (στόπερ), Ποθουέλο (μεσοεπιθετικός, 2 γκολ), Σάφελμπεργκ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Ζαβαλέτα και Γκονζάλες, οι μέσοι Εντό-Οκέλο.
Το Σικάγο έβαλε δύσκολα στη Νέα Υόρκη Σίτι χωρίς πάντως να πάρει αποτέλεσμα (1-0) και με εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-6) παραμένει κολλημένο στην τελευταία θέση της Ανατολής. Οι Φάιαρ δεν φοβήθηκαν την πρωταθλήτρια και ήταν αρκετά συμπαγείς επιτρέποντας ελάχιστες ευκαιρίες, αν και με τη σειρά τους λίγο απείλησαν. Είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενα over. Εκτός ο δεύτερος γκολκίπερ Ρίτσεϊ, ο μέσος Κάσας και ο Γερμανός φορ Πρζμπίλκο (2 γκολ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλές πτήσεις από τους Καναδούς, κάτι λείπει στο Σικάγο που δεν είναι όσο κακό δείχνουν τα αποτελέσματα. Πολύ αμφίρροπο, το αφήνουμε.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ
Δεύτερη κολλητή ήττα μετά από αήττητο οκτώ αγωνιστικών (6-2-0, ρεκόρ συλλόγου) υπέστη το Μόντρεαλ από το Σολτ Λέικ (1-2) και απομακρύνθηκε από την κορυφή της Ανατολής. Μάλιστα οι Καναδοί προηγήθηκαν στα 43 δευτερόλεπτα (!) με τον «καυτό» Μιχαϊλοβιτς (7 γκολ) όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική για την πρώτη εντός έδρας απώλεια. Γκολ-γκολ τα 11/12 τελευταία σε πρωτάθλημα/Τσάμπιονς Λιγκ (10/12 over). Eκτός ο μέσος Ζιράλντο και οι επιθετικοί Τόι-Γιόνσεν.
Το Σινσινάτι πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Νιου Ινγκλαντ (2-3), πάντως ήδη έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από ότι σε ολόκληρη την περσινή σεζόν! Ισοφάρισε σε δύο περιπτώσεις -με τον διεθνή Αμερικανό φορ Βάσκεζ να φτάνει τα 7 γκολ- όμως.. κάηκε με την τρίτη. Αμφίβολοι οι Καν (γκολκίπερ), Χέιρστον (εξτρέμ), Κούμπο (φορ), εκτός οι μπακ Ματαρίτα (αριστερός)-Γκέιντις (δεξιός) και οι Σάντερλαντ (γκολκίπερ)-Μολινό (εξτρέμ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υποχώρησε με τις δύο απανωτές ήττες το Μόντρεαλ, ενώ το Σινσινάτι έδειξε κενά που δεν είχε στα προηγούμενα ματς. Εχει.. καταποντιστεί ο άσος, άνευ αξίας το 1.62. Και ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over είναι κάπως χαμηλά (1.95).

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.
Εκτός συνέχειας έμεινε στο κύπελλο η Νιου Ινγκλαντ, υποκύπτοντας στην παράταση (1-0) στην έδρα της Νιου Γιορκ Σίτι. Στην MLS άλωσε το Σινσινάτι (2-3) πλησιάζοντας σε απόσταση βολής τις θέσεις πλέι οφ της Ανατολής, με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Σε μεγάλη φόρμα ο Πολωνός φορ Μπούκσα, έχει σκοράρει στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος/κυπέλλου! Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Μπρους Αρίνα έχει αμφίβολο τον επιθετικό Αλτιντορ.
Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, η Φιλαδέλφεια άλωσε δίκαια το Πόρτλαντ (0-2) επιστρέφοντας στην κορυφή της Ανατολής. Σκόραρε πολύ νωρίς και στα δύο ημίχρονα, τα επτά γκολ έφτασε ο Ούγγρος μέσος Γκάζνταγκ. Μόνο σε ένα ματς φέτος δεν έχει σκοράρει, ενώ το παθητικό εννιά τερμάτων είναι το μικρότερο του πρωταθλήματος. Τα 10/13 παιχνίδια της είχαν σύνολο 2-3 γκολ, under τα 9/11 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Ούρε (1 γκολ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, η Νιου Ινγκλαντ σαφώς είναι υπολογίσιμο μέγεθος εντός έδρας. Εχει δυναμώσει η Φιλαδέλφεια και υπόσχεται μάχη. Και εδώ τα γκολ είναι η πρώτη επιλογή (1.72 το γκολ-γκολ).

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΝΤΑΛΑΣ
Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε το Ορλάντο το εισιτήριο για τα προημιτελικά κυπέλλου, επικρατώντας της Ιντερ Μαϊάμι (1-1 στα 120 λεπτά). Στο πρωτάθλημα αναδείχτηκε ισόπαλο εκτός έδρας με τον Οστιν (2-2), μένοντας για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη και απομακρύνθηκε από την κορυφή της Ανατολής. Over τα έξι από τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Αμφίβολος ο επιθετικός φαν Ντερ Βότερ, νοκ άουτ ο Βραζιλιάνος βασικός στόπερ Αντόνιο Κάρλος και ο εξτρέμ Μίτσελ.
Το Ντάλας υπέκυψε εντός έδρας στην Μινεσότα (1-2), δεύτερη κολλητή ήττα ενώ είχε μόλις μία σε έντεκα αγωνιστικές και παραμένει ψηλά στην Δύση. Το πέμπτο γκολ του Αριόλα δεν ήταν αρκετό για τους Τεξανούς, που μετά το κακό πρώτο ημίχρονο πίεσαν πολύ στην επανάληψη αλλά μάταια. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα επτά από τα οκτώ τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ελειψε λόγω Covid-19 ο ο εξτρέμ Βελάσκο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληρό καρύδι εντός έδρας το Ορλάντο, μίνι κοιλιά το Ντάλας πάντως κι έτσι μπορεί να κάνει την ζημιά. Είμαστε μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΙΜΠΕΡΣ
Η Ιντερ Μαϊάμι πάλεψε αλλά λύγισε στα πέναλτι στο Ορλάντο (1-1 στα 120 λεπτά), μένοντας εκτός συνέχειας στο κύπελλο. Στην MLS πήρε πολύτιμη νίκη επί των ΝΥ Ρεντ Μπουλς (2-0) κι ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, πλησιάζοντας τις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής. Συνδυασμός under και no goal τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Χωρίς τον γκολκίπερ Μάρσμαν και τον στόπερ Φρέι.
Δεν πατάει καλά το Πόρτλαντ, φάνηκε και απέναντι στην Φιλαδέλφεια υποκύπτοντας καθαρά εντός έδρας (0-2) και έχει.. ξεπέσει στην 10η θέση της Δύσης. Κακή εμφάνιση, ουδόλως απείλησε ενώ δέχτηκε γκολ στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Πάσχει αμυντικά, ενώ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία ταξίδια. Under τα 5/7 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Στέιχ (γκολκίπερ), Μπράβο (αρ. μπακ), Φοκάιβ (μέσος), Μόρα και Γκουτιέρες (επιθετικοί), εκτός ο φορ Νιεζγκόντα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οτι καλό το καταφέρνει εντός η Ιντερ Μαϊάμι, ενώ το Πόρτλαντ απογοητεύει ωστόσο είναι πιο ποιοτικό. Δεν εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους, πάμε παρακάτω.

ΜΙΝΕΣΟΤΑ Γ.-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ
Η Μινεσότα μεσοβδόμαδα δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ούνιον Ομάχα γνωρίζοντας απρόσμενο αποκλεισμό στο κύπελλο (1-2). Πάντως στο πρωτάθλημα κατέκτησε -και με τύχη- μεγάλο διπλό επί του Ντάλας (1-2). Ο Φινλανδός μέσος Λουντ έγινε ο πρώτος σκόρερ της ιστορικά στην κανονική διάρκεια (22 γκολ), έχοντας βρει δίχτυα στα τρία τελευταία (συνολικά 6 γκολ). Χωρίς τους Μετανίρ (βασικός δεξιός μπακ), Ντότσον (μέσος), Γουεά (εξτρέμ).
Εστω στην παράταση η Νιου Γιορκ Σίτι επιβλήθηκε 1-0 της Νιου Ινγκλαντ και συνεχίζει στα προημιτελικά κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα η νίκη επί του Σικάγο (1-0) ήταν η έκτη στο αήττητο επτά αγωνιστικών ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της Ανατολής. Η πρωταθλήτρια κράτησε ανέπαφη εστία για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική ενώ διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της περιφέρειας. Φρέσκος τραυματίας ο Βραζιλιάνος μέσος Περέιρα (2 γκολ), μακροχρόνια απουσιάζει ο Σουηδός βασικός δεξιός μπακ Τίνερχολμ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Μινεσότα, δείχνει πάντως έλλειμμα ποιότητας φέτος. Εχει βρει ρυθμό η Νιου Γιορκ Σίτι, από αυτήν εξαρτάται. Στο 2.15 το διπλό, κάλλιστα συνδυάζεται με over (3.00).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΝΑΣΒΙΛ
Πολύτιμη νίκη επί του Σιάτλ (1-0) πήρε το Κολοράντο, ανεβαίνοντας στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης. Οι αήττητοι εντός έδρας Ράπιντς εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λίγες ευκαιρίες τους, ελάχιστα απειλήθηκαν ενώ ο τεχνικός Ρόμπιν Φρέιζερ πανηγύρισε την 50η του νίκη στην MLS. Τα 5/6 τελευταία ήταν συνδυασμός under και no goal. Αμφίβολοι οι βασικοί Ζάρντες (φορ, 1 γκολ)-Καγέ (μέσος, 3 γκολ), εκτός οι Κεϊτά (στόπερ), Λαράζ (μέσος), Γκάλβαν (εξτρέμ).
Το Νάσβιλ δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε με 2-1 στο 89’ από το Λούισβιλ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα έχασε μέσα από την αγκαλιά του τη νίκη επί της Ατλάντα (2-2), βεβαίως παραμένει στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης ενώ είναι 24 ματς αήττητο στο Τενεσί! Εχει βρει τα πατήματα του ο περσινός MVP του πρωταθλήματος, Γερμανός επιτελικός Μούκταρ που πέτυχε το τέταρτο του γκολ (+5 ασίστ). Αμφίβολοι οι βασικοί Μίλερ (αμυντικός)-Λεάλ (εξτρέμ), εκτός οι Ντονασιγιάνο (μεσοεπιθετικός)-Μπάνμπερι (φορ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισως η πιο.. τριπλή της αγωνιστικής, με το Νάσβιλ να υπερέχει κάπως όμως το Κολοράντο δεν είναι εύκολη λεία εντός έδρας. No bet.

ΚΑΝΣΑΣ-ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Το Κάνσας μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Χιούστον -χάρη σε ανατροπή με δύο γκολ του Σκωτσέζου επιθετικού Ράσελ- για να προκριθεί στα προημιτελικά κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία στο Σαν Χοσέ (1-1), ο μόλις δεύτερος βαθμός που κατακτά εκτός έδρας. Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι Ζούσι (δεξιός μπακ-χαφ) και Βουγίνοβιτς (επιθετικός), νοκ άουτ οι Κίντα (μεσοεπιθετικός) και Πουλίδο (φορ).
Στα τελευταία λεπτά λύγισε το Βανκούβερ στην Σάρλοτ (2-1) παραμένοντας καθηλωμένο στον.. βυθό της Δύσης. Προηγήθηκε μεν από τα αποδυτήρια, όμως ισοφαρίστηκε γρήγορα και ο αντίπαλος είχε υπεροχή μέχρι να φτάσει στην ολική ανατροπή. Πληρώνει και ορισμένες σημαντικές απουσίες, χαρακτηριστικό πως έλειπαν οι τρεις γκολκίπερ και έφερε εσπευσμένα από τις ακαδημίες τον Αντσορ! Εκτός και οι μέσοι Γκολντ-Κάιο Αλεξάντρε, ο δεξιός μπακ Μπλάκμον και ο βασικός φορ Γουάιτ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διαχρονικά ισχυρό στο σπίτι του το Κάνσας και αδύναμο εκτός Καναδά το Βανκούβερ. Δεν θα μπορούσε να είναι ψηλότερα ο άσος (1.75).

ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Το Σολτ Λέικ πέρασε χωρίς απώλειες από το Μόντρεαλ (1-2) και έχει εδραιωθεί στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης. Τι κι αν δέχτηκαν γκολ στα 43 δευτερόλεπτα (!), οι «βασιλικοί» πήραν τον έλεγχο, ισοφάρισαν στις αρχές της επανάληψης με το δεύτερο φετινό γκολ του Γκλαντ ολοκληρώνοντας λίγο αργότερα την ανατροπή. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Κρέιλαχ, εκτός ο στόπερ Χολτ, οι μπακ Χάλσεϊ (δεξιός)-Φάρνσγουορθ (αριστερός) και ο εξτρέμ Μενέντεζ.
Το Χιούστον πέρασε επιβλητικά από την έδρα των ΛΑ Γκάλαξι (0-3), για να εισέλθει στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Τεξανούς ο Φερέιρα που σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε δύο ασίστ στην επανάληψη, για την ευκολότερη νίκη της σεζόν. Ηταν η δεύτερη νίκη των Ντινάμο στα τρία τελευταία, ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Μετράει πέντε συνεχόμενα no goal σε πρωτάθλημα/κύπελλο, ενώ τα πέντε από τα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Εκτός ο στόπερ Σερς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εμφάνιση του Χιούστον στην Καλιφόρνια φαίνεται να.. τρόμαξε τους μπουκ κι έτσι η νίκη του Σολτ Λέικ προσφέρεται ψηλότερα από το αναμενόμενο (1.97). Θα περιμένουμε το live.

Βαθμολογία -

28/05/2022Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 24 13 6 6 1 18 9 9
2 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 23 12 7 2 3 24 10 14
3 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 21 13 6 3 4 16 17 -1
4 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 20 13 6 2 5 24 23 1
5 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 20 13 5 5 3 20 14 6
6 Σινσινάτι Σινσινάτι 19 13 6 1 6 18 21 -3
7 Σάρλοτ Σάρλοτ 16 13 5 1 7 12 16 -4
8 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 16 12 4 4 4 19 18 1
9 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 15 12 4 3 5 21 22 -1
10 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 15 13 4 3 6 13 21 -8
11 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 14 12 4 2 6 16 19 -3
12 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 13 12 3 4 5 15 15 0
13 Τορόντο Τορόντο 12 13 3 3 7 18 25 -7
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 11 13 2 5 6 11 17 -6
Final Series
Final Series Play-offs
28/05/2022Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 26 13 8 2 3 26 14 12
2 Όστιν Όστιν 24 13 7 3 3 27 14 13
3 Ντάλας Ντάλας 22 13 6 4 3 21 12 9
4 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 22 13 6 4 3 14 17 -3
5 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 20 13 6 2 5 13 14 -1
6 Νάσβιλ Νάσβιλ 19 13 5 4 4 15 15 0
7 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 18 13 5 3 5 17 14 3
8 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 18 13 5 3 5 15 14 1
9 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 18 13 5 3 5 15 14 1
10 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 15 14 3 6 5 20 23 -3
11 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 14 13 3 5 5 23 29 -6
12 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 13 11 4 1 6 13 15 -2
13 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 13 14 3 4 7 13 25 -12
14 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 11 12 3 2 7 13 23 -10
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr