Ποδόσφαιρο

Nations League: Με το… δεξί η Ελλάδα!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:10

Η Εθνική μας ομάδα ξεκινά την περιπέτεια της Λίγκας Εθνών με εξόρμηση στο Μπέλφαστ και το διπλό έχει πάρει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες.

Nations League: Με το… δεξί η Ελλάδα!

Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Γ΄Κατηγορίας που διεξάγεται στο Μπέλφαστ.
21:45, Alpha

Βόρεια Ιρλανδία

Η Βόρεια Ιρλανδία είχε… διακοσμητική παρουσία στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου καθως δεν κατάφερε να αναστατώσει τα φαβορί του ομίλου (Ελβετία, Ιταλία). Δεν έπεισε και στην προηγούμενη Λίγκα Εθνών όπου παρέμεινε χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικές και υποβιβάστηκε από την Β΄Κατηγορία. Συνεχίζει πάντως με τον Ιαν Μπάρακλαφ στον πάγκο παρά το μέτριο 5-6-11. Για πίεση έκανε λόγο ο Βορειοιρλανδός καθώς οι οπαδοί περιμένουν τέσσερις νίκες στο ξεκίνημα της νέας διοργάνωσης! «Πρέπει να το διαχειριστούμε. Μπορούν να λένε ότι θέλουν, εμεις βρισκόμαστε στην διαδικασία να μαθαίνουμε την νοοτροπία νικητή και αυτό θέλουμε να πετύχουμε».
Με νέο… αίμα!
Τελευταίες απουσίες λόγω τραυματισμών οι Μποιντ Μανς και Τόμσον, αμφίβολος ο Ουάσινγκτον. Διάχυτη η προσπάθεια ανανέωσης και χαρακτηριστικό είναι πως στην αποστολή συμμετέχουν 16 ποδοσφαιριστές με λιγότερες από δέκα συμμετοχές! Ανάμεσα σε άλλους έμειναν εκτός οι έμπειροι Εβανς (μ. 69/2), Ντάλας (μ. 62/3), Μαγκένις (ε, 67/9), Κ;aθκαρτ (α. 69/2), Φέργκιουσον (α. 54/2).

Πιθανή σύνθεση:
Β. Ιρλανδια: Πίκοκ Φαρέλ, Μπραουν, Εβανς, Μπαλαρντ, ΜακΝέιρ, Ντέιβις, ΜακΚαν, Λιουις, Ουάιτ, Λάφερτι, ΜακΓκιν

Ελλάδα


Επίσημη πρώτη για την Ελλάδα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Γκας Πογιέτ να δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής στα φιλικά του Μαρτίου. Ο μη προβιβασμός στην προηγούμενη Λίγκα Εθνών σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα στα προκριματικά, έφεραν τον Ουρουγουανό στον πάγκο με την Εθνική να ψάχνει την… χαμένη της ταυτότητα, καθώς έχει χάσει όλα τα σπουδαία ραντεβού από το 2014. «Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Για όλους είναι η ίδια ποσότητα των αγώνων. Είναι το ίδιο για όλους. Πέρυσι παίζαμε με 3 πίσω. Τώρα παίζουμε με 4. Εάν μου πείτε αύριο (με Βόρεια Ιρλανδία) ότι χάνουμε και μετά θα νικήσουμε τα επόμενα ματς και θα πάρουμε τον όμιλο το υπογράφω. Μου κάνει. Δεν ξέρουμε, οπότε θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης» τόνισε ο Πογιέτ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.
Αγωνία για Μασούρα
Ο βασικός εξτρέμ Μασούρας έχασε τις τελευταίες προπονήσεις επι ελληνικού εδάφος, αλλά ταξιδεψε στο Μπέλφαστ και δίνεται αμφίβολος. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπάλντοκ ενώ μετά από δύο χρόνια επιστρέφει ο Κουρμπέλης (μ. 23/1). Εμειναν εκτός οι Πέλκας (μ. 26/1), Κουλούρης (ε. 18/0), Τζόλης (ε. 13/1).

Πιθανή σύνθεση:
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Κώτσιρας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μασούρας, Δουβίκας, Γιακουμάκης

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 2.5 2.42 1.3 2.9 1.07 5.5 2.25 1.48 1.42 1.38 1.28
Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα / Εκτίμηση

Σε πτώση βρίσκεται το διπλό τις τελευταίες ώρες και χάθηκε η αρχική αξία. Οριακά αποδεκτό πλέον σε τιμές άνω του 2.30, σε μια αναμετρηση που δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ και το λογικο under προσφέρεται σε «διαβασμενες» τιμές. Επιλογή ρίσκου το 0-1 τελικό σκορ στο 5.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr