Ποδόσφαιρο

Nations League: Ρίσκο στο 2.50!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:29

Το με νέο τεχνικό Ισραήλ υποδέχεται την Ισλανδία και δοκιμάζουμε την τύχη μας σε συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.

Nations League: Ρίσκο στο 2.50!

21:45, Novasports Start
Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στην Χάιφα.

ΙΣΡΑΗΛ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Το Ισραήλ είχε μια μέτρια παρουσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς δεν κατάφερε να αναστατώσει τα φαβορί του ομίλου (Δανία, Σκωτία). Ο αποκλεισμός έφερε εξελίξεις καθώς απομακρύνθηκε ο Βιλιμπαλντ Ρουτεσντέινερ και αφού πορεύτηκε με υπηρεσιακές λύσεις, στις αρχές Μαϊου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλον Χαζάν. Ο 54χρονος τεχνικός δεν έχει να επιδείξει ιδιαίτερες διακρίσεις, βρίσκεται πάντως στο επιτελείο της εθνικής από το 2010. Διάχυτη η προσπάθεια για ανανέωση, οι 15 της αποστολής μετρούν λιγότερες από δέκα συμμετοχές! Τελευταίο πρόβλημα ο αρχηγός και βασικός μέσος Μπίμπρα Νάτχο (85/3). Η Ισλανδία έγραψε ιστορία το 2016-18 όπου κατάφερε να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσο και στο παγκόσμιο κυπελλο. Έκτοτε πάντως, έχασε τον… προσανατολισμό της, δεν έπεισε άλλωστε και στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ υποβιβάστηκε κατηγορία και στην προηγούμενη λίγκα εθνών. Ο Αρναρ Βίνταρσον διατηρείται στον πάγκο παρά το αρνητικό 3-6-18. .Κάλεσε αρκετές πιτσιρικάδες να… πλαισιώσουν τις παλιοσειρές, στην αποστολή βρίσκονται δύο 19χρονοι και τρεις 20χρονοι!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο τεχνικό το Ισραήλ ενώ η Ισλανδία βρίσκεται σε προσπάθεια… αναδόμησης. Θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο, θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο αποδεκτό 1.91, ρίσκο με combo και over στο 2.50.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr