Ποδόσφαιρο

Nations League: Βάση η Γαλλία!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 00:25

Η Γαλλία υποδέχεται την Δανία και ο άσος των πρωταθλητών κόσμου αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές της ημέρας.

Nations League: Βάση η Γαλλία!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Σεντ Ντενί (Παρίσι).
21:45, NOVA 1

ΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ
Η Γαλλία δεν έπεισε στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου αποκλείστηκε στους «16». Έδωσε πάντως άμεσα απαντήσεις, καθώς κατέκτησε την τελευταία Λίγκα Εθνών επικρατώντας με ανατροπή της Ισπανίας. Χωρίς δυσκολίες κατέλαβε αήττητη την πρωτιά στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα του Κατάρ. Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάν λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Ο Πογκμπά (μ. 91/11) δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και οι Ζιρού (ε. 112/48)-Μαρσιάλ (ε. 30/2).

Η Δανία έχει παγιωθεί ανάμεσα στους μεγάλους της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «λύγισε» στην παράταση του ημιτελικού από την οικοδέσποινα Αγγλία, ενώ εξασφάλισε άνετα την πρωτιά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και πήρε την πρόταση για τα γήπεδα του Κατάρ. Απόλυτα επιτυχημένος ο Κάσπερ Χιούλμαντ που έχει επικρατήσει στο 66,6 των αναμετρήσεων που βρέθηκε στον πάγκο και είναι πρώτος στην σχετική λίστα. Κανονικά στην αποστολή ο Κρίστιαν Ερικσεν (μ. 111/38) με τον Χιούλμαντ να εμπιστεύεται τις… παλιοσειρές. Δεν υπολογίζεται πάντως ο αρχηγός και βασικός αμυντικός Κιάερ (α. 119/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η καλοδουλεμένη Δανία μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Σε προκλητική τιμή προσφέρεται το γκολ/γκολ, ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με over 1,5 στο αποδεκτό 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr