Ποδόσφαιρο

Nations League: Με το 1.91 στο Οσιγιεκ!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 00:26

Η Κροατία φιλοξενεί την Αυστρία σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση και βρίσκουμε λύση σε ποντάρισμα τερμάτων.

Nations League: Με το 1.91 στο Οσιγιεκ!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Οσιγιεκ.
21:45, NOVA 3

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ
Η Κροατία «κουβαλά» πλέον αυξημένες απαιτήσεις μετά την… ξέφρενη πορεία στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο. Είχε πάντως μέτρια πορεία στο περυσινό EURO όπου αποκλείστηκε στους «16», δείχνοντας πάντως αντοχές στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, όπου πήρε την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση. Κανονικά στην αποστολή αν και δίνεται αμφίβολος ο εμβληματικός Μόντριτς (μ. 148/21), για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Λόβρεν (α. 70/4), Πέρισιτς (ε. 113/32), Ρέμπιτς (ε. 42/3).

Η Αυστρία είχε θετική πορεία στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω της. Δεν έπεισε στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας πάντως δεύτερη ευκαιρία μέσω Λίγκας Εθνων. Την… σπατάλησε καθώς αποκλείστηκε απο την Σκωτία και η αποτυχία έφερε αλλαγές, με τον Ράλφ Ράγκνικ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Ξεκάθαρη η προσπάθεια για ανανέωση απο το νέο τεχνικό καθώς δεν κάλεσε δέκα ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αποστολή για το ματς των πλέι οφ με την Σκωτία. Ανάμέσα τους οι Ντράγκοβιτς (α. 100/2), Χιντερέγκερ (α. 67/4)και Ιλσάνκερ (μ. 61/0). Αμφίβολος ο Αλάμπα (α. 92/14).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ματς καθώς η Κροατία έχει πλέον αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της, ενώ η Αυστρία αποτελεί έναν γρίφο ένεκα της αλλαγής τεχνικού. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο αποδεκτό 1.91.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr