Ποδόσφαιρο

Η στοιχηματική δυάδα της ημέρας

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 10:23

Του Άγγελου Γεώργα

Η δράση στο Nations League συνεχίζεται, και το stoixima.gr είναι εδώ για να σας δώσει τα σημερινά προγνωστικά του.

Η στοιχηματική δυάδα της ημέρας

Ωραία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις εθνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη του Nations League.

Βέλγιο - Ολλανδία

Πρώτο παιχνίδι που ξεχώρισα για σήμερα φυσικά είναι το μεγάλο ντέρμπι δύο ισχυρών και ταλαντούχων ομάδων.

Βέλγιο και Ολλανδία θα τεθούν αντιμέτωπες και θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά του ομίλου. Είναι από τα φαβορί όχι μόνο της διοργάνωσης, αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού λογίζονται πως θα φτάσουν μακριά.

Φυσικά αυτή η διοργάνωση δεν έχει το prestige που θα ήθελαν οι παίκτες, και ύστερα από τις δηλώσεις του Ντε Μπρόινε καταλαβαίνει κανείς πως οι παίκτες είναι αρκετά κουρασμένοι και δεν έχουν την ίδια δίψα. Σίγουρα το μυαλό τους είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του χειμώνα, και άπαντες θα είναι λίγο πιο χαλαροί θεωρητικά.

Οι προπονητές πέρα του ότι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα με πρόσωπα και συνθήκες. Περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τη μόνη δουλειά των προπονητών να χαρτογραφήσουν τους αντιπάλους.

Γαλλία - Δανία

Η κάτοχος του θεσμού, Γαλλία θα προσπαθήσει να προστατέψει τον θρόνο της και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει Μουντιάλ. Απέναντί της μία πολύ καλή ομάδα, σκληροτράχηλη αλλά και ποιοτική μεσοεπιθετικά. Και αυτή θα δώσει το παρών στο Κατάρ αφού προκρίθηκε άνετη μάλιστα από τα προκριματικά. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τρεις φορές συμπεριλαμβανομένου και ενός παιχνιδιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο τεχνικός της Δανίας σε μία δήλωση "εκφοβισμού" - προετοιμασίας , θέλησε να τονώσει την ομάδα του απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου λέγοντας «Θα παίξουμε τρία ματς μαζί τους μέσα σε πέντε μήνες, συμβουλεύω τη Γαλλία να προετοιμαστεί καλά γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε».

Σίγουρα θα δούμε γκολ και εδώ με τις δύο ομάδες να έχουν αν μη τι άλλο εξαιρετικές επιθετικές τακτικές και αστείρευτο ταλέντο. Ευελπιστώ σε νίκη της Γαλλίας γιατί διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα έρθει εύκολα.

Δυάδα απόδοσης (3.86)

(21:45) Bέλγιο - Ολλανδία: Goal/goal & over 2,5 (1.95)

(21:45) Γαλλία - Δανία: 1 & over 1,5 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr