Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Σημεία χωρίς ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις στην πρεμιέρα

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 10:23

Το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής άνοιξε την αυλαία του και το Σάββατο (4/6) θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις με το στοίχημα να είναι εξαιρετικό

Α' Αργεντινής: Σημεία χωρίς ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις στην πρεμιέρα

Έναρξη για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής. Οι ομάδες προέρχεται από την συμμετοχή τους στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ που ολοκληρώθηκε στις 21 Μαίου με τον μεγάλο τελικό. Το στοίχημα στα καλύτερα του με τα ματς να προσφέρουν πολλές ευκαιρίες.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι χαμηλά στο ειδικό πίνακα υποβιβασμού κι έχει ανάγκη τους βαθμούς. Ο Πουσινέρι είναι στον πάγκο της απο τις αρχές Απριλίου. Είναι αήττητη με 2 νίκες στα 4 τελευταία επίσημα ματς που ήταν και 2-3 γκολ. Μεταγραφικά απέκτησε τον τερματοφύλακα Λάμπε.

Η Κολόν δεν πέτυχε νίκη στα 10 τελευταία του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, που προηγήθηκε. Βέβαια η ομάδα του Φαλσιόνι έδωσε βάση στο Λιμπερταδόρες (3-1-2 στα ματς του ομίλου), όπου προκρίθηκε στους 16 σαν πρώτη από τον όμιλο της. Ο μπακ Σκοτ είναι η πρώτη μεταγραφή της και αναζητά παίκτες στο κέντρο. Στην φάση των 16 του Λιμπερταδόρες θα δώσει εμφύλιο με την Ταγέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στην πρεμιέρα όλα μπορούν να συμβούν και η Ατλέτικο έχει ανάγκη από νίκες, όπου μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια Κολόν δεν είναι σταθερή ομάδα. Πάνω από ο 3,00 ο άσος...


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Η Σαν Λορέντσο απογοήτευσε στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ ξεκινάει με νέο τεχνικό τον Ινσούα. Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών επειδή έχει οφειλή προς την Ντιφένσα Χουστίσια για τη μεταγραφή του καλού χαφ Φερνάντες, αλλιώς θα πρέπει να τον δώσει πίσω. Αυτό δείχνει τα οικονομικά της προβλήματα.

Εκτός των μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έμεινε κξαι η Ιντεπεντιέντε. Παραμένει στον πάγκο ο Ντομίνγκες. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 εντός από τη Σεαρά για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Σουνταμερικάνα όπου τερμάτισε στην 2η θέση (4-0-2) και αποκλείστηκε. Τραυματίας ο μπακ Μπαταλίνι, λείπει ο διεθνής Σόσα (τερματοφύλακας). Τρεις παίκτες τέθηκαν στο περιθώριο επειδή δεν ανανεώνουν και είναι να φύγουν, ανάμεσα τους ο χαφ Μπλάνκο, τον οποίο θέλει ο Παναθηναϊκός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Χ που είναι στο 3,00 είναι το πρώτο σημείο για το ντέρμπι των δύο ομάδων που δεν είναι στα καλύτερα τους. Άντε λόγω έδρα να έχει ένα συν παραπάνω η Σαν Λορέντσο για νίκη.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ

Η Μπάνφιλντ πραγματοποίησε άσχημες εμφανίσεις στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Ο Νταμπόβε αποτέλεσε παρελθόν και στον πάγκο βρίσκεται ο Βίβας. Πρόλαβε να δώσει δύο επίσημα ματς και ήταν τα 1-1 με Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Σάντος για τις τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων του Σουνταμερικάνα, όπου δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο εμβληματικός επιθετικός Τσβίτανιτς.

Η Νιούελς δεν κατάφερε να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου της Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, με τις ήττες που είχε στα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου. Ακόμα κι έτσι κάτι καλό δημιουργεί ο Σανγκινέτι. Θα απουσιάσουν οι διεθνείς Αρμπολέδα (τερματοφύλακας), Ρεάσκο (επιθετικός). Πάντως έχει μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν είναι και τόσο φαβορί για νίκη η Μπάνφιλντ, όπως δίνεται. Καλύτερο ποντάρισμα το να σκοράρουν αμφότερες που είναι πάνω από 2,00.

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΝΑ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Η Πατρονάτο είναι στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού και πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Με 3 νίκες έβγαλε τα 14 ματς στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Ο Σάβα παραμένει στον πάγκο της. Πλήγμα η αποχώρηση του 37χρονου επιθετικού Λούκας Μπάριος.


Η Βελέζ έχει νέο τεχνικό τον Μεδίνα που ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες. Με τον Βακάρι ως υπηρεαιακό νίκησε στα δύο τελευταία ματς των ομίλων του Λιμπερταδόρες, τις Νασιονάλ (3-2 εκτός), Εστουδιάντες (4-0) εντός για να προκριθεί στους «16» του Λιμπερταδόρες όπου θα αντιμετωπίσει σε εμφύλιο την Ρίβερ Πλέιτ. Ο Βακάρι άφησε την ομάδα αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πάνω από 2,00 το over και είναι μια καλή επιλογή αφού αμφότερες θα παίξουν ανοικτά για τη νίκη και αναμένεται να βγουν πολλές φάσεις.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Η Πλατένσε βρίσκεται στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού, μετά την άσχημη πορεία στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Δεν έχει νίκη στα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.
Την περασμένη εβδομάδα ηττηθηκε στα πέναλτι από την Μπελγκράνο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου. Δυνατές οι μεταγραφές της με τον επιθετικό Ζαρατε, τους μέσους Βιγιάλμπα, Σαμπέγια και τον εξτρέμ Εσκιβέλ να της δίνουν ώθηση.

Η Γοδοί Κρουζ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού και πρέπει να... τρέξει για να σωθεί. Τελευταία επίσημο ματς στις 13 Μαίου και το 2-0 επί της Τριστάν Σουάρες που έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Απέκτησε τον επιθετικό Τσάβες και πήγε να κάνει το μπαμ και με τον επίσης επιθετικό Σεντουριόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Γκολ θα βρουν και οι δύο ομάδες με το αμφίσκορο να είναι πάνω από 1,70 και να μπορεί να αποτελέσει μια καλή βάση.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ- ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Ρασίνγκ δίνεται στα φαβορί για τον τίτλο, ενώ στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ είχε 8 νίκες στα 15 ματς και ήταν αήττητη. Βέβαια στα μπαράζ του τίτλου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Μπόκα Τζούνιορς στα πέναλτι, 0-0 η κανονική διάρκεια. Εξαιρετική η δουλειά του Γκάγκο στον πάγκο. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε 1-0 εντός από την Ρίβερ Πλέιτ Ουρουγουάης και με 4-0-2 στον όμιλο αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η Ουρακάν ξεκινάει με νέο τεχνικό τον Νταμπόβε. Πήρε τη θέση του Κουντέλκα που αποχώρησε καθώς η ομάδα δεν προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Με over έβγαλε τα 7 από τα 10 τελευταία επίσημα ματς. Πάντως στο ντεμπούτο του ο Νταμπόβε είδε την ομάδα του να αποκλείεται στο κύπελλο στα πέναλτι από την Ντεπορτίβο Μαδρίν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο άσος της Ρασίνγκ είναι πάνω από 1,80 και αξίζει το ποντάρισμα με βάση και την εικόνα που είχε στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr