Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Πρεμιέρα σε.. ουδέτερο!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 15:38

Σέντρα απόψε στο πρωτάθλημα της χώρας του τανγκό, με την αναμέτρηση Μπαράκας Σεντράλ-Σεντράλ Κόρδοβα να διεξάγεται στο γήπεδο της Λανούς.

Α' Αργεντινής: Πρεμιέρα σε.. ουδέτερο!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.05 3 2.22 1.5 2.25 1.16 4 1.88 1.72 1.54 1.28 1.3

ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ-ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ
Με τον Αλφρέδο Μπέρτι στον πάγκο της από τα τέλη Φεβρουαρίου η Μπαράκας έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, που προηγήθηκε και λίγο έλειψε να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου. Κάτι θετικό για τους νεοφώτιστους που γύρισαν στα μεγάλα σαλόνια μετά από 87 χρόνια, νικώντας στα μπαράζ την Κίλμες. Μεταγραφικά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάτι. Παράλληλα από τους πέντε που αποχώρησαν επηρεάζεται μόνο με τον επιθετικό Αλμπερτένγκο. Μεσοβδόμαδα νίκησε 4-1 την Ακασούσο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η Σεντράλ Κόρδοβα απογοήτευσε στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του ομίλου της. Ο Ρονδίνα έμεινε στον πάγκο της αλλά το θέμα είναι πως πλησίασε τις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα και θα δώσει μάχη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Με γκολ-γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία επίσημα ματς, έχοντας μια νίκη. Σε πρόσφατο φιλικό έφερε 1-1 με την Ατλέτικο Τουκουμάν, στο πρώτο που έπαιξαν οι βασικοί και ηττήθηκε 2-0 από την ίδια ομάδα, στο δεύτερο όπου έπαιξαν οι ρεζέρβες. Η μια, μέχρι στιγμής μεταγραφή έχει να κάνει με τον χαφ Καλίνσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες στοιχηματικά και δεν ισχύει κάτι διαφορετικό εδώ. Η Μπαράκας άρεσε στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ η Σεντράλ Κόρδοβα βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην ειδική κατάταξη υποβιβασμού και έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. No bet.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr