Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ρίβερ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 10:11

Συνέχεια με το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής όπου το στοίχημα έχει πονταρίσματα αξίας σε μεγάλες αποδόσεις.

Α' Αργεντινής: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ρίβερ

Στην μάχη ρίχνονται και οι Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς αναφορικά με την πρεμιέρα στην Α' Αργεντινής. Παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια τους. Επίσης ξεχωρίζει και το ντέρμπι της Λα Πλάτα με το στοίχημα στα καλύτερα του στη Νότια Αμερική.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΤΙΓΚΡΕ

Η Ουνιόν στα πέντε τελευταία ματς στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν πήρε πόντο κι έτσι δεν προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου. Βέβαια η ομάδα του Μουνούα έριξε το βάρος στο Σουνταμερικάνα. Στο τελευταίο ματς των ομίλων διέλυσε με 4-0 την Τζούνιορ και προκρίθηκε στην φάση των 16. Πλήγμα η αποχώρηση του εξτρέμ Γκαστόν Γκονζάλες, ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Η Τίγκρε στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έφτασε ένας τον τελικό των μπαράζ του τίτλου, όπου ηττήθηκε με 3-0 από την Μπόκα Τζούνιορς. Ο Ντιέγκο Μαρτίνες συνεχίζει στον πάγκο της. Γύρισε φέτος στα μεγάλα σαλόνια. Δεν άλλαξε τίποτα στον κορμό και το ρόστερ της και ξεκινάει με την ίδια χημεία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αναμένεται να γίνει ένα κλειστό ματς από τις δύο ομάδες με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο γι' αυτό κι έπεσε κάτω από 3,00.


ΤΑΓΙΕΡΕΣ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Η Ταγέρες δεν διεκδίκησε συμμετοχή στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, δίνοντας βάση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 1-0 εκτός την Ουν. Κατόλικα και με αήττητο 4 αγώνων με 2 νίκες προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης. Στο περσινό πρωτάθλημα έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο.

Μια ισοπαλία είχε η Σαρμιέντο στα 3 τελευταία της κανονικής διάρκειας στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ κι έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου. Ενδιάμεσα είχε και αποκλεισμό στο κύπελλο. Πάντως ο Νταμόντε έμεινε στον πάγκο της. Οι δύο πρώτες της μεταγραφές έχουν να κάνουν με τους Μέσα (τερματοφύλακας), Κάστρο (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Κάτω από το 1,80 ο άσος αλλά ακόμα κι έτσι έχει την αξία του. Καλό το ποντάρισμα και στο 2-3 γκολ. Η Ταγέρες είναι ξεκούραστη και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαρμιέντο.

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Τοπικό ντέρμπι της Λα Πλάτα το συγκεκριμένο. Η Εστουδιάντες είχε 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 14 ματς της κανονονικής διάρκειας του πρόσφατου Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της. Αλλά στα μπαράζ του τίτλου έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αρχεντίνος. Στο Λιμπερταδόρες, η ομάδα του Ζιελίνσκι, με 4 νίκες, 1 ισοπαλία σε 6 ματς προκρίθηκε στην φάση των 16. Λείπει ο διεθνής Μορέλ (μέσος).

Η Χιμνάσια στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ ανέβασε στροφές προς το φινάλε. Κι έτσι είχε 6 νίκες στα 7 τελευταία της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου. Ο Γκοροσίτο έμεινε στον πάγκο της. Πριν από δέκα μέρες νίκησε 1-0 την Λίνιερς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα πέντε τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Όπως σε κάθε ντέρμπι έτσι και σε αυτό αναμένεται να γίνουν μεγάλες μάχες. Αλλά η Εστουδιάντες, ξεκούραστη και με έτοιμη ομάδα, όπως φάνηκε στην προηγούμενη διοργάνωση μπορεί να πάρει τη νίκγ με τον άσο να ειναι πάνω από 2,00.


ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Η Μπόκα Τζούνιρς κατέκτησε το πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ νικώντας 3-0 την Τίγκρε στον τελικό. Εξασφάλισε εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες του 2023. Μια ήττα είχε στα 14 ματς της κανονικής διάρκειας. Ο Μπατάλια έμεινε στον πάγκο, ενώ προκρίθηκε στους 16 του Λιμπερταδόρες με 1-0 επί της Ντεπορτίβο Κάλι στις 26 Μαίου. Τραυματίας ο καλός αμυντικός Φαμπρά. Λείπουν οι διεθνείς Ζαμπράνο (αμυντικός), Ρομέρο (μέσος), Αντβίκουλα (αμυντικός).

Η Άρσεναλ είχε 8 ισοπαλίες και 3 νίκες στα 14 ματς της κανονικής διάρκειας του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και δεν προκρίθηκε στα μπαράζ. Ο Λεονάρντο Μαντελόν έμεινε στον πάγκο της και φιλοδοξεί να την οδηγήσει σε καλύτερη πορεία. Γιατί είναι χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Μπόκα είναι το μεγάλο φαβορί. Μικρή η τιμή του άσου αλλά αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πλησιάζει το 2,00 και είναι εξαιρετικό ποντάρισμα.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Η Ντιφένσα Χουστίσια πέρασε στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά με ήττα 2-0 από την Μπόκα. Η ομάδα του Μπεκασέτσε έβγαλε με μια ισοπαλία τα 6 παιχνίδια της στους ομίλους του Σουνταμερικάνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Είναι από τις δυνατές ομάδες, αλλά έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της.

Ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου που πήρε πέρσι η Ρίβερ Πλέιτ. Με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 ματς στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Τίγκρε με ήττα 2-1. Πριν από δέκα μέρες διέλυσε με 8-1 την Αλιάνσα Λίμα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες. Προκρίθηκε με άνεση στην φάση των «16» έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία στα 6 παιχνίδια της. Απουσιάζουν οι διεθνείς Αρμάνι (τερματοφύλακας), Άλβαρες (επιθετικός), Παουλο Ντίας (μέσος), Ντε Λα Κρουζ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρίβερ Πλέιτ αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες και το διπλό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το Χ έχει περισσότερες πιθανότητες. Η Ντιφένσα είναι μια ομάδα ικανή να κάνει ζημιές στην έδρα της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr