Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Η Κορίνθιανς αντιδρά θετικά στην πίεση!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 10:30

Η 9η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο φέρνει και εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα όπως έχει να κάνει με την Κορίνθιανς

Α' Βραζιλίας: Η Κορίνθιανς αντιδρά θετικά στην πίεση!

Non stop τα ματς στην Βραζιλία, αν και μεσοβδόμαδα επιτέλους οι περισσότερες ομάδες δεν είχαν ματς, σε σχέση με το 20ήμερο που προηγήθηκε και τον μαραθώνιο αγώνων.

Στην πορεία θα έρθει και νέος μαραθώνιος αγώνων για αρκετές από αυτές. Τώρα όμως πήραν τις απαραίτητες ανάσες και πάνε φουλ στην 9η αγωνιστική.


ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Η Αμέρικα Μινέιρο έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Κορίνθιανς. Ήταν το 2ο σερί 1-1. Αγνοεί τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα. Αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Σουνταμερικάνα. Με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Νέος τραυματίας ο στόπερ Μαϊδάνα. Γυρίζουν οι Κόντι (μπακ), Εβεράλντο (μέσος), Αβελάρ (αμυντικός).

Η Κουϊαμπά έχασε πολλές ευκαιρίες στο εντός με την Ατλέτικο Παραναένσε για να ηττηθεί τελικά με 1-0. Τελευταίο ματς του Λούμπελ ως υπηρεσιακός αφού συμφώνησε με τον 39χρονο Πορτογάλο Αντόνιο Ολιβέιρα, που αναλαμβάνει από Δευτέρα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία πρωταθλήματος όπου αγνοεί τη νίκη. Τιμωρημένος ο επιθετικός Αλέσον και τραυματίας ο παρτενέρ του Έλτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Αμέρικα Μινέιρο ξέρει να παίρνει νίκες με ομάδες όπως η Κουϊαμπά, έχει και δυναμική εντός έδρας, με τον άσο να είναι πάνω από 1,80.


ΑΒΑΙ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Αβαί ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ήταν η 3η σερί ήττα. Πιεσμένος ο Μπαρόκα με την εικόνα της ομάδας. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 6 από τα 8 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο Φρίντριχ (τερματοφύλακας). Νέος τραυματίας ο στόπερ Μπρεσάν.

Η Σάο Πάολο έφερε 2-2 εντός με την Σεαρά. Η ομάδα του Σένι είναι αήττητη στα 12 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 6 νίκες. Έχει 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένοι οι Ραφίνια (μπακ), Ίγκορ Γκόμες (μέσος). Λείπει ο διεθνής Αρμπολέδα (αμυντικός). Παραμένουν τραυματίες οι Σαρά (μέσος), Νικάο (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Αβαί είναι πιεσμένη με τις τρεις σερί ήττες. Δέχεται γκολ, αλλά και βάζει. Η Σάο Πάολο έχει μεγάλο αήττητο σερί, αλλά και απουσίες. Βάζει και δέχεται γκολ, επίσης. Το γκολ - γκολ βρίσκεται πάνω από 2,00...


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Η Ατλέτικο Παραναένσε δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Έχει νίκες στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Σκολάρι συμπλήρωσε 5 ματς στον πάγκο της. Προκρίθηκε και στους «16» του Σουνταμερικάνα. Νικηφόρα ήταν τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις δεχόμενη μόλις 2 γκολ. Λείπει ο διεθνής χαφ Κανόμπιο.

Η Σάντος ηττήθηκε 1-0 εντός από την Παλμέιρας δεχόμενη το γκολ στο 80'. Έχει μια νίκη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, όπου όλα ήταν under. Μια νίκη έχει αντίστοιχα και στα πέντε τελευταία εκτός έδρας. Έχει προκριθεί στους «16» του Σουνταμερικάνα. Τιμωρημένοι οι Μάντσον (μπακ), Φερνάντες (χαφ). Λείπει ο διεθνής στόπερ Κάικι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πάνω από 1,90 ο άσος της Ατλέτικο Παραναένσε επειδή έχει το μομέντουμ αλλά και τον Σκολάρι στον πάγκο. Βέβαια η Σάντος δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Καλό και το ποντάρισμα στο 2-3 γκολ.

ΣΕΑΡΑ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Σεαρά μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 στο εκτός έδρας μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Φορταλέσα. Είναι αήττητη τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 4 νίκες και μόνο σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ. Με νίκες και τα 6 ματς στον όμιλο του Σουνταμερικάνα προκρίθηκε στους «16». Εξέτισαν οι βασικοί Μεντόσα (χαφ), Μπρούνο Πασέκο (μπακ).


Η Κοριτίμπα νίκησε 1-0 εντός την Μποταφόγκο, αν και είχε μεγάλες δυσκολίες. Η ομάδα του Μορινίγο έχει 3 νίκες στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη έχει μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Οι στόπερ Γκαστάν, Ενρίκε και ο επιθετικός Μάνγκα εξέτισαν τις ποινές τους. Νέοι τραυματίες οι Ματέους (αμυντικός), Λέο Γκαμάλιο (επιθετικός). Λείπει ο διεθνής μέσος Γκαλάρζα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο συνδυασμός του άσου με το over 1,5 γκολ είναι πάνω από 2,00 και αξίζει στην προκειμένη περίπτωση με βάση και την εξαιρετική εικόνα της Σεαρά.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έφερε 1-1 εκτός με την Ιντερνασιονάλ. Προηγήθηκε το εκτός 1-1 με την Λίγκα Ντε Κίτο που έδωσε και πρόκριση στην φάση των «16» του Σουνταμερικάνα. Με under έβγαλε τα 4 εντός στο πρωτάθλημα έχοντας μια νίκη.

Η Κορίνθιανς έμεινε στο 1-1 εντός με την Αμέρικα Μινέιρο. Με ισοπαλίες έχει βγάλει τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, όλες με σκορ. Αρχίζει να γίνεται έντονη η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού Βίτορ Περέιρα. Έχει προκριθεί στους «16» του Λιμπερταδόρες. Παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Φάγκνερ, Βίκτορ, ο επιθετικός Τζο και ο επιθετικός μέσος Γουίλιαν, που είναι βασικοί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, αλλά σε αυτή την φάση αξίζει το ρίσκο της Κορίνθιανς. Βρέθηκε κι άλλες φορές σε δύσκολη θέση και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, έχοντας αρκετούς παίκτες - κλειδιά. Πάνω από 2,60 το διπλό...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr