Ποδόσφαιρο

Nations League: Με γκολ στο Ελσίνκι!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 00:56

Η Φινλανδία υποδέχεται την Βοσνία & Ερζεγοβίνη σε μια από τις αμφίρροπες αναμετρήσεις της ημέρας όπου θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ποντάρισμα τερμάτων.

Nations League: Με γκολ στο Ελσίνκι!

Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Ελσίνκι.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
Η Φινλανδία βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανόδου τα τελευταία χρόνια. Το 2017 έπιασε ιστορικό χαμηλό στην βαθμολογία της ΦΙΦΑ, αλλά βελτιώθηκε και αγωνίστηκε μάλιστα για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν τα κατάφερε πάντως στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, με την ομοσπονδία να στηρίζει τον επιτυχημένο Μάρκου Κανέρβα. Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές στην αποστολή είναι άνω των 30 ετών, ενδεικτικό της προσπάθειας ανανέωσης. Η Βόσνια ξεκίνησε από την Β΄Κατηγορία την Λιγκα Εθνών το 2018-19 και προβιβάστηκε στην Α΄ Κατηγορία αλλά μετά την τελευταία διοργάνωση υποβιβάστηκε άμεσα ξανά στην δεύτερη! Η πορεία της φανερώνει την έλλειψη συνέπειας στην απόδοση της, είχε αρνητική πορεία και στα τελευταία προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου όπου περιορίστηκε σε μόλις μια νίκη σε οκτώ αγωνιστικές.
Ο Πέτεφ δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες εκπλήξεις και εμπιστεύτηκε και πάλι τις παλιοσειρές Τζέκο (ε. 120/61) και Πιάνιτς (μ. 103/17). Χωρίς νεοφερμένους μάλιστα η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Με διάθεση αλλά και συγκεκριμένο ταβάνι η Φινλανδία, ποιοτική αλλά αλλοπρόσαλλη η Βοσνία. Κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.91.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr