Ποδόσφαιρο

Nations League: Δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 00:22

Η μαχητική Αρμενία φιλοξενεί την πιο έμπειρη Ιρλανδία σε μια αναμέτρηση με λίγα γκολ.

Nations League: Δεν… ξεφεύγει το σκορ!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Γιερεβάν.

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Η Αρμενία βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου απέβαλε τον χαρακτηρισμό του… κομπάρσου έχοντας ανταγωνιστική πορεία στον όμιλο με τρεις νίκες, ενώ στην τελευταία Λίγκα Εθνών κατέλαβε την 1η θέση και προβιβάστηκε. Την θετική πορεία πιστώνεται βέβαια ο πολύπειρος Χοακίν Καπαρός που βρίσκεται στον πάγκο από το 2020. Η Ιρλανδία έχει χάσει τον… προσανατολισμό της τα τελευταία χρόνια. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε τελική φάσης διοργάνωσης το 2016 και έκτοτε… ψάχνει τα πατήματα της. Δεν έπεισε στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ στην τελευταία λίγκα εθνών με το… ζόρι κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός της Τότεναμ, Ματ Ντόχερτι (α. 29/1), διάχυτη κρίνεται η προσπάθεια ανανέωσης από τον τεχνικό Κένι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανώς βελτιωμένη παρουσιάζεται η Αρμενία που περισσότερο πάντως ποντάρει στην άμυνα παρά στο ταλέντο. Πιο ανταγωνιστική η Ιρλανδία αλλά θα θέλαμε «ψηλότερα» το διπλό. Το λογικό under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή (1.60), θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.98).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr