Ποδόσφαιρο

Η στοιχηματική δυάδα της ημέρας

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 11:33

H άλλη πρόταση για τα δύο σημεία της ημέρας, στη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης στο Nations League. 

Η στοιχηματική δυάδα της ημέρας

Του Άγγελου Γεώργα

Iταλία - Γερμανία

Η Ιταλία καλείται να συνέλθει και να δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο παιχνίδι με την Αργεντινή, όπου και υπέστη την ήττα με σκορ 0-3 και έχασε την ευκαιρία να στεφθεί υπερπρωταθλήτρια.

Δεν έδειξε καλά σημεία γραφής, και σίγουρα της έχει στοιχίσει αφάνταστα ο αποκλεισμός της από το Παγκόσμιο κύπελλο που ήταν και ο δεύτερος συνεχόμενος. Ο Μαντσίνι είχε προϊδεάσει για δοκιμές και αλλαγές στο ρόστερ και όπως έκανε. Σίγουρα μέσα στο Nations League θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά της και επιστρέψει δριμύτερη στις μεγάλες επιτυχίες.

Από την άλλη η Γερμανία έχει έναν αέρα ανανένωσης. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φλικ, σηματοδοτεί μια νέα εποχή αφού κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο που ονομάζεται Λεβ. Ήταν πολύ καλή και σοβαρή στα προκριματικά, και με τον Φλικ σίγουρα θα έχει άλλο πρόσωπο και περισσότερη όρεξη για νέες δοκιμασίες.

Σήμερα καλούνται και οι δύο να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και ποια θα κάνει κουμάντο στον όμιλο. Πιστεύω θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν, αλλά η ζυγαριά γέρνει προς την Γερμανία.

Τουρκία - Νησιά Φερόε

Η Τουρκία καλείται να δείξει σοβαροφάνεια και αγωνιστική συνέπεια. Βρίσκεται σε έναν όμιλο που οφείλει να επιβληθεί και να δείξει την πραγματική της αγωνιστική εικόνα. Με αντιπάλους όπως τα Φερόε, η Λιθουανία και το Λουξεμβούργο μπορεί άνετα να κάνει πάρτι στον όμιλο. Θα μπορούσε να βρίσκεται στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά ένα χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με την Πορτογαλία της στέρησε τα όνειρα. Η μόνη σοβαρή απουσία είναι η απόσυρση του έμπειρου Μπουράκ Γιλμάζ ο οποίος έριξε τίτλους τέλους στην εθνική.

Τα Νησιά Φερόε είχαν ρόλο παρατηρητή για μία ακόμη φορά στα προκριματικά, και το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να μαζέψουν 4 βαθμούς. Μπορεί να πει κανείς πως τρύπησαν και το ταβάνι τους. Ο προπονητής τους δήλωσε πως θα το παλέψουν απέναντι στην ποιοτική Τουρκία και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της, αλλά μου φαντάζει ακατόρθωτο.

Αν είναι σοβαρή η Τουρκία, θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Είναι στο χέρι της, μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να καθαρίσει τέτοιους αντιπάλους. Έχει ποιότητα στην επίθεση, μπορεί να βγάλει συνδυασμούς και έχει ανταπεξέλθει και σε πιο δύσκολα εμπόδια.

Δυάδα απόδοσης 2.70

(21:45) Ιταλία - Γερμανία: 2X & over 1,5 (1.78)

(21:45) Tουρκία - Νησιά Φερόε: 1 & over 2,5 (1.52)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr