Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 00:21

Η πολύπειρη Πορτογαλία υποδέχεται την χωρίς συνέπεια Ελβετία και ο άσος φαντάζει ως ένα από τα βασικά σημεία της ημέρας.

UEFA Nations League: Έχει τον τρόπο η Πορτογαλία!

Αναμέτρηση για την Α΄Κατηγορία.
21:45, Novasports 3HD

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Θετική πρεμιέρα για την Πορτογαλία που έμεινε όρθια στην Σεβίλλη και τσίμπησε τον βαθμο κόντρα στην Ισπανία (1-1). Δεν πτοήθηκε από το γκολ των γηπεδούχων, σταδιακά ανέβασε την απόδοση της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε από τον πάγκο και με γκολ στο 82΄ κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Άφησε υποσχέσεις η εμφάνιση, ο Φερνάντο Σάντος ανανεώνει σταδιακά την εθνική που διαθέτει άλλωστε… τεράστια δεξαμενή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Γνωστές οι απουσίες ο Ντίας (α) και Βιτίνια (μ.). Με το αριστερό ξεκινησε την περιπέτεια της Λίγκας Εθνών η Ελβετία που επέστρεψε με άδεια χέρια από την Τσεχία. Άξιζε καλύτερης τύχης πάντως βάσει εμφάνισης, είχε ευκαιρίες τόσο στο ξεκίνημα όσο και στο φινάλε της αναμέτρησης αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας Βάτσλικ βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο βασικός αμ. Ακάντζι που δεν αγωνίστηκε με την Τσεχία, έτοιμος και ο Σατσίρι που ξεκίνησε από τον πάγκο στο ματς της Τετάρτης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πορτογαλία αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες των τελευταίων ετών. Πειθαρχημένη παρουσιάζεται και η Ελβετία που δεν διαθέτει όμως την εμπειρία και το βάθος των γηπεδούχων. Ο άσος αποτελεί ένα τα βασικά σημεία της ημέρας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr