Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ελλάδα με 2,22!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 00:27

Η Εθνική μας ομάδα εξορμά στην Πρίστινα, περιμένουμε να μείνει… όρθια σε ένα «σφιχτό» ματς και ο combo συνδυασμός πληρώνει στο 2.22.

UEFA Nations League: Ελλάδα με 2,22!

21:45, NOVA Sports Prime, ALPHA

Κόσοβο

Το Κόσοβο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με την Κύπρο αλλά στην επανάληψη ανέβασε στροφές. Σε ένα τέταρτο, σημείωσε δύο γκολ ενώ είχε και ένα δοκάρι και η γενικότερα εξαιρετική εμφάνιση συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς, βάζοντας έτσι με το… καλημέρα υποψηφιότητα για την πρωτιά του ομίλου. Το διπλό πιστοποίησε την βελτίωση του μετά την αλλαγή τεχνικού. Με τον Αλέν Ζιρές στον πάγκο μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρία ματς, επιδεικνύοντας και αμυντικές αρετές.
Τα… γνωστά
Δεν προέκυψαν κάποια προβλήματα από το τελευταίο ματς. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Ρασάνι (ε) και Βοϊβόντα (α), δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή σύνθεση:
Κόσοβο: Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κριέζιου, Αλιτί, Ιντρίζι, Φαζίλι, Μπερίσα, Ζέγκροβα, Μουρίκι, Ράσιτσα

Ελλάδα

Αποστολή εξετελέσθη για την Ελλάδα που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά κατάφερε να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από το Μπέλφαστ. Μια αντεπίθεση στάθηκε αρκετή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λημνιό να βρίσκει τον αρχηγό Μπακασέτα που βρήκε στόχο ενώ στην συνέχεια η Εθνική περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο χωρίς πάντως να το πληρώσει. «Είδαμε πως μπορούμε να νικάμε., ήταν θέμα προσωπικότητας. Το σημαντικό είναι οι βαθμοί. Πρέπει να δουν τα αγόρια το ματς με τον Κόσοβο ως άντρες. Πρέπει να πάρω καλές αποφάσεις για τους παίκτες που θα παίξουν» τόνισε ο Γκουστάβο Πογιέτ.
Με Μασούρα
Ο Γιώργος Μασούρας συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Αναμένεται μια με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Μπάλντοκ… πιέζει για την πρώτη του παρουσία ως βασικός στην εθνική ομάδα.

Πιθανή σύνθεση:
Ελλάδα: Βλαχοδήμος - Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Μπακασέτας, Σιώπης, Μπουχαλάκης - Λημνιός, Μασούρας Γιακουμάκης

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 2.82 2.25 1.45 2.37 1.13 4.35 1.97 1.65 1.5 1.28 1.32
Κόσοβο - Ελλάδα / Εκτίμηση

Πιο απαιτητικό τεστ για την Εθνική ομάδα από το ματς με την Β. Ιρλανδία καθώς οι Κοσοβάροι διαθέτουν πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η πιο έμπειρη Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο, συνδυάζουμε το Χ2 με under 2,5 και ο combo συνδυασμός πληρώνει στο 2.22.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr