Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Μάχη» υπομονής!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 00:43

Η Ουαλία κοντράρεται με την Ουκρανία με… θέα το παγκόσμιο κύπελλο σε μια αναμέτρηση που απαγορεύονται τα λάθη!

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Μάχη» υπομονής!

Με την αναμέτρηση Ουαλία – Ουκρανία ολοκληρώνονται τα πλέι οφ για το παγκόσμιο κύπελλο.
Οι δύο ομάδες ξεπέρασαν τα εμπόδια της Αυστρίας και της Σκωτίας αντίστοιχα και θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο της ευρωπαϊκής ζώνης στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο αγώνας διεξάγεται στο Κάρντιφ (Ουαλία), είναι «μονός» και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΟΥΑΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Η Ουαλία βρίσκεται σε σταθερή άνοδο, με δύο κολλητές παρουσίες σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ψάχνει να επιβεβαιώσει την βελτίωση της με ιστορική πρώτη πρόκριση σε παγκόσμιο κύπελλο. Την Τετάρτη αγωνίστηκε με την Πολωνία στην πρεμιέρα της περιπέτειας του Nations League όπου παρότι προηγήθηκε, επέστρεψε με άδεια χέρια από το Βρότσλαβ, αγωνιζόμενη πάντως με… πειραματική σύνθεση.Οι περισσότεροι βασικοί δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Πολωνία που είχε περάσει βέβαια σε πρώτο πλάνο. Ανάμεσα τους και ο σταρ Μπέιλ που με την σειρά του πήρε… ρεπό την Τετάρτη.

Η Ουκρανία κατέθεσε ψυχή στην Γλασκώβη στο ματς της Τετάρτης, επικράτησε της Σκωτίας και πήρε την πρόκριση στον τελικό. «Με κυρίαρχα τα συναισθήματα, οι ποδοσφαιριστες της Ουκρανίας έδειχναν να αγωνίζονται με υπεράνθρωπες δυνάμεις» ανέφερε το BBC. Διάχυτη πλέον η πίστη και για την τελική επικράτηση που θα φέρει την ομάδα του Αλεξάντερ Πετράκοφ σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου για πρώτη φορά από το 2006. Δεν προέκυψαν νεά προβλήματα από το ματς της Τετάρτγης, όπου έξι βασικοί αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο 2022 λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στην χώρα. Εμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους οι Κονοπλιάνκα (μ. 86/21), Χαρμάς (ε. 31/2), Κρτιβτσόφ (α. 30/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες ποντάρουν στην άμυνα, θα αποφύγουν τα ρίσκα ένεκα του τεραστίου κινήτρου και περιμένουμε μάχη υπομονής. Έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.91).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr