Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Με γκολ στο Σπλιτ!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 10:24

Η Κροατία και η Γαλλία ξεκίνησαν με το… αριστερό την φετινή διοργάνωση, αμφότερες θα αγωνιστούν με απουσίες και έτσι θα δεν … μπλέξουμε με σημείο και επιλέγουμε ποντάρισμα τερματων.

UEFA Nations League: Με γκολ στο Σπλιτ!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.
21:45, Novasports 1 HD

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Η Κροατία παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στην πρεμιέρα με την Αυστρία. Φλύαρη στο πρώτο ημίωρο, ενώ μετά το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων ξέμεινε από κουράγια και γνώρισε βαριά ήττα (3-0). Ήττα… καμπανάκι, ο τεχνικός Ντάλιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά δεν δικαιώθηκε. Δεν κλήθηκαν ως γνωστον οι βασικοί Πέρισιτς (ε), Ρέμπιτς (ε), Λόβρεν (α), τραυματίας ο μπακ Βρσαλκο, ενώ στην αποστολή προβιβάστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές από την u21. Σφαλιάρα για την Γαλλία που προηγήθηκε, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με ανατροπή από την Δανία εντός έδρας. Ο σταρ Εμπαπέ χρειάστηκε μάλιστα να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού και οι τρικολόρ καλούνται να δείξουν πως… αντέχουν και χωρίς τον άσο της Παρί. Τέθηκε εκτός και ο βασικός στόπερ Βαράν, αμφίβολοι δίνονται οι Μπενζεμά και Καντέ, ενώ επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός Ντεσάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κροατία προβλημάτισε στην πρεμιέρα όπως πάντως και η Γαλλία που θα στερηθεί και των υπηρεσιών του σταρ Εμπαπέ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο τίμιο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr