Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Μοιρασιά στην Βιέννη!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 10:43

Η Αυστρία και η Δανία πανηγύρισαν σπουδαία διπλά στην πρεμιέρα και στο ματς της Βιέννης θα ρισκάρουμε στην καλοπληρωμένη ισοπαλία.

UEFA Nations League: Μοιρασιά στην Βιέννη!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.
21:45, Novasports 2 HD

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ
Αστραψε και βρόντηξε η Αυστρία που πέρασε επιβλητικά από την Κροατία (3-0) στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο. Μετά το πρώτο ημίωρο ανεβασε στροφές και το 1-0 στο 41΄άλλαξε την εικόνα του σκορ καθώς στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε κάθε αμυντική αδυναμία των γηπεδούχων. Νίκη… μήνυμα για την νέα εποχή, αν και ο Ράνγκικ ακόμα… ψάχνεται σε πρόσωπα και τακτικές. Επιστρέφει ο σταρ Αλάμπα. Η Δανία πραγματοποίησε μια από τις εκπληξεις της 1ης αγωνιστικής καθώς με ανατροπή επικράτησε εκτός έδρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας. Το διπλό πιστοποίησε την δυναμική της, ο Κάσπερ Χιούλμαντ μετρά τους καλύτερους αριθμούς στον πάγκο στην ιστορία της εθνικής! Αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός στόπερ Κρίστενσεν, αμφίβολος δίνεται ο χρήσιμος επιθετικός Βιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαία διπλά και έτσι θα μείνουν… ικανοποιημένες και με τον βαθμό. Στο 3.40 η ισοπαλία!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr