Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Άνετα η Σλοβακία

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 10:58

Η Σλοβακία έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στο Καζακστάν και ο λογικός άσος προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή.

UEFA Nations League: Άνετα η Σλοβακία

Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας.
21:45, Novasports 3 HD

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Ο ταλαντούχος μέσος της Γκρόνινγκεν, Σούσλοφ ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση της Σλοιβακίας με την Λευκορωσία που διεξήχθη στην Σερβία. Οι Σλοβάκοι με το… καλημέρα έστειλαν μήνυμα πρωτιάς, αποτελούν άλλωστε το φαβορί του ομίλου και βάσει της βαθμολογίας στην ειδική κατάταξη της ΦΙΦΑ. Χωρίς νέα προβλήματα, συγκριτικά με την αρχική αποστολή. Θετική πρεμιέρα για το Καζακστάν που επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν (2-0). Ήταν πειθαρχημένο, σοβαρο αλλά και τυχερό στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη πήρε περισσότερα μέτρα και σκόραρε δις πριν το 60’. Ο νέος τεχνικός Αντίγιεφ κέρδισε… πόντους με το καλημέρα, αναμένεται πάντως να επιλέξει πιο συντηρητική ενδεκάδα από την πρεμιέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σλοβακία διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα για να φθάσει στο… τέλος της διαδρομής του ομίλου. Ο άσος είναι πάντως αδιάφορος στο 1.25 και θα περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr