Ποδόσφαιρο

Δυάδα με γκολ στο 2.95

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 12:49

Του Άγγελου Γεώργα

Tostoixima.gr θέλει να ξεκινήσει δυναμικά την εβδομάδα με μία δυάδα των γκολ.

Δυάδα με γκολ στο 2.95

Αυστρία - Δανία

Οι δύο ομάδες που πέρασαν νικηφόρα την πρώτη αγωνιστική κοντράρονται σήμερα και κάποια θα αναγκαστεί να χαλάσει την καλή αρχή της ή θα παραμείνουν στα ίδια με μία βολική ισοπαλία.

Η Αυστρία κέρδισε άνετα την Κροατία εκτός έδρας με το εμφατικό 0-3 και ξεκίνησε δυναμικά το Nations League. Mε γκολ των Arnautovic M, Gregoritsch M. και Sabitzer M. επιβλήθηκε της αντιπάλου της και δεν της άφησε περιθώρια.

Σήμερα εντός έδρας θα θελήσει να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο και να ευχαριστήσει το κοινό της. Με μία νίκη θα φτάσει τους 6 βαθμούς και θα έχει σαφές προβάδισμα στον όμιλο.

Η Δανία από την άλλη, με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο υπέταξε την Γαλλία με σκορ 1-2, σκοράροντας στο 88' με πρωταγωνιστή τον Cornelius A. Έδειξε πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι, πόσο καλά δουλεμένη και ποιοτική. Η Δανία στα μεταξύ του παιχνίδια στην μέχρι τώρα ιστορία τους έχει τον κυρίαρχο λόγο αφού μετράει 5/6 νίκες και μία ήττα μόλις. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ψυχολογία και ποιότητα. Μου αρέσει η Δανία περισσότερο λόγο ομοιογένειας αλλά και διάρκειας που έχει δείξει, ενώ η Αυστρία είναι μια ομάδα περισσότερο με διαλείψεις. Αν βρεθεί στην μέρα της μπορεί να κάνει την ζημιά, αλλιώς δύσκολα μπαίνει στο mood του παιχνιδιού. Πάντως λόγο ενθουσιασμού και καλής αρχής φαντάζομαι θα έχουν διάθεση για περισσότερα πράγματα και για γκολ.

Κροατία - Γαλλία

Ένα οικείο ζευγάρι ξανασυναντιέται. Οι δύο φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ βρίσκονται ξανά στο ίδιο μονοπάτι, και έχουν ακριβώς την ίδια εκκίνηση. Βρίσκονται με την "πλάτη στον τοίχο" αφού και οι δύο ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους και έχασαν στο εναρκτήριο ματς τους. Έχουν ξανά παίξει αντίπαλες φυσικά ύστερα τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ακόμα δύο φορές για το προηγούμενο Nations League, όπου είχε επικρατήσει και στα δύο η Γαλλία. Φυσικά και διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες και έμπειρους, συνηθισμένους σε τέτοια ματς. Αν παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν , μπορούν να μας χαρίσουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Το ζήτημα είναι σε τι βραδιά θα βρεθούν και κατά πόσο τους καίει ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ψάξουν την απάντηση και οι δύο , πόσο μάλλον κόντρα σε ένα τόσο καλό αντίπαλο.

Η προϊστορία τους μας έχει χαρίσει αρκετά γκολ, αφού στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους είχαμε γκολ εκατέρωθεν, Το ίδιο ποντάρω πως θα γίνει και σήμερα.

Δυάδα απόδοσης 2.95

(21:45) Αυστρία - Δανία: Goal/goal (1.72)

(21:45) Κροατία - Γαλλία: Goal/goal (1.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr