Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Μάχη» υπομονής!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 00:44

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κοντράρονται με την Αυστραλία με… φόντο το παγκόσμιο κύπελλο και επιλέγουμε ποντάρισμα υπομονής!

Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Μάχη» υπομονής!

Με τον τέταρτο και τελικό γύρο ολοκληρώνονται τα πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ασιατική ζώνη.
Στον 4ο γύρο αγωνίζονται οι δύο ομάδες που κατέλαβαν τις τρίτες θέσεις στον 1ο (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και 2ο όμιλο (Αυστραλία) αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν θα λύσουν τις διαφορές τους στο Κατάρ σε έναν μονό αγώνα.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Όποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το Περού για το τελευταίο εισιτήριο του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα ΗΑΕ δεν κατάφεραν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση σε Ιράν και Ν. Κορέα για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και παρά το μέτριο φινάλε κατάφεραν να κατακτήσει την 3η θέση και να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

«Ψάχνουν» την μόλις δεύτερη παρουσία του σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου, αγωνίστηκε το 1990 στα γήπεδα της Ιταλίας.

Ο Ροντόλφο Αρουαμπαρένα ανέλαβε τον Φεβρουάριο απέφυγε τις εκπλήξεις εμπιστευόμενος τις… παλιοσειρές της εθνικής ομάδας.

Αυστραλία

Η Αυστραλία ξεκίνησε με τρία στα τρία τον όμιλο αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική, δεν κατάφερε να αμφισβητήσει Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία και συμβιβάστηκε με την 3η θέση.

Θα έχει έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση, ψάχνει να αγωνιστεί σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου για 5η διαδοχική φορά.

Πλήγμα η απουσία του βασικού μέσου Ρόγκιτς (μ. 53/10, Σέλτικ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.15 1.68 1.45 2.37 1.13 4.35 2.2 1.52 1.98 1.25 1.12
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Αυστραλία / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με το κίνητρο να είναι βέβαια τεράστιο και για τις δύο ομάδες και το λογικό under προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή. Περιμένουμε μάχη υπομονής, θα επιλέξουμε ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (2.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr