Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ιντριγκαδόρικο παιχνίδι στην Τσεζένα

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 10:22

Tostoixima.gr αναλύει για εσάς το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιταλία και Ουγγαρία.

UEFA Nations League: Ιντριγκαδόρικο παιχνίδι στην Τσεζένα

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα στο 3ο γκρουπ της Λιγκ Α, με Ιταλία και Ουγγαρία να αναμετρούνται.

Italy

Η Ιταλία δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω στο ματς με την Γερμανία αφού ευτύχησε να προηγηθεί στο 70' με τον αρχηγό της Ρόμα, Πελεγκρίνι. Ισοφαρίστηκε άμεσα και με το γκολ του Κίμιχ και εν τέλει δεν βρήκε αντίδραση. Ούτως η άλλως είχε έναν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και είχε αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους Γερμανούς. Ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε πως χρειάζεται χρόνο η εθνική για να βρει τα πατήματά της καθώς έχει πολλά νέα πρόσωπα. Το μόνο σίγουρο είναι πως εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με εκείνο στο παιχνίδι με την Αργεντινή.

Έχει να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία από το 2007, όταν σε ένα φιλικό υπέστη την ήττα με σκορ 3-1. Για να βρούμε επίσημο παιχνίδι τους πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω στο μακρινό 2001, για τα προκριματικά του Μουντιάλ όταν και είχε κερδίσει η Ιταλία 1-0.

Πάρα πολλές αλλαγές, καινούργια πρόσωπα και εντελώς διαφορετική Ιταλία από αυτή που είχαμε μάθει τόσα χρόνια. Χρειάζονται χρόνο οι μικροί σίγουρα σε αυτή τη προσπάθεια ανανέωσης, όμως διαθέτουν ταλέντο και μένει να το δείξουν. Δεν είναι πλήρης η ομάδα καθώς θα λείψουν 2-3 έμπειροι παίκτες που θα έδιναν άλλη βαρύτητα. Θέλει να πάρει την νίκη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα επιτυχιών.

Ουγγαρία

Είπαμε αυτή η ομάδα έχει αλλάξει στάτους. Και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που συναντά μεγάλο αντίπαλο. Ξανά πλήγωσε την Αγγλία και αυτή τη φορά ολοκληρωτικά. Αφού την περιόρισε στον βαθμό που ήθελε, τις είχε δώσει μόνο τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, κατάφερε με ένα γκολ-πέναλτι να πάρει την νίκη και να είναι αυτή τώρα η πρώτη του ομίλου. Ένας όμιλος που αποτελείται από Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Είπαμε, η Ουγγαρία θα είναι ρυθμιστής του ομίλου στην προηγούμενη ανάλυση και έτσι ακριβώς έγινε. Η Ουγγαρία θέλει να αποδείξει πολλά, ένα εκ αυτών πως μπορεί να σταθεί επάξια στην Λιγκ Α, και μέχρι στιγμής το κάνει περίτρανα. Και σήμερα κάπως αναλόγως θα εμφανιστεί στο χορτάρι του Στάντιο Ντίνο Μανούτζι. Στηρίζεται στις αμυντικές της ικανότητες και προ πάντων στο καλό διάβασμα του αντιπάλου.

Και αυτή όμως σήμερα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, καθώς διαθέτει απουσίες πιο σημαντικές για το ρόστερ που έχει και θα παίξουν το ρόλο τους. Το αγωνιστικό πλάνο δεν θα αλλάξει αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι με τους βασικούς πυλώνες της ομάδας και αλλιώς με τις ρεζέρβες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 3.95 7.25 1.8 1.8 1.27 3.05 2.02 1.62 1.05 1.16 2.62
Italy - Ουγγαρία / Εκτίμηση

Δύο ομάδες που ουσιαστικά θα ψάχνονται απόψε λόγο συγκυριών και απουσιών. Η Ιταλία θα θελήσει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και λογικά θα την αφήσουν οι Ούγγροι. Μένει να φανεί αν η Ιταλία έχει τον τρόπο να τρυπήσει την πολυπρόσωπη αυτή άμυνα. Δεν περιμένω πολλά γκολ στο ματς καθώς που μοιάζει δύσκολο να βρεθεί ρυθμός.

(21:45) Iταλία - Ουγγαρία: Under 2,5 (1.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr