Ποδόσφαιρο

Nations League: Απαντά το Βέλγιο!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 00:14

Το «πληγωμένο», μετά την ήττα της πρεμιέρας, Βέλγιο ψάχνει απαντήσεις κόντρα στην Πολωνία και ο άσος φαντάζει ως η βάση της ημέρας.

Nations League: Απαντά το Βέλγιο!

Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στις Βρυξέλλες.
21:45, Novasports 2HD

Βέλγιο

Το Βέλγιο απείλησε πρώτο με δοκάρι την Ολλανδία, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική καθώς παραδόθηκε στις ορέξεις των εξαιρετικών «οράνιε». «Μας επανέφερε στην τάξη» τόνισαν οι «κοκκινοι διάβολοι» καθώς η ήττα στο ντέρμπι έφερε αρκετή γκρίνια προς τους διεθνείς που πολλάκις φθάνουν στην πηγή αλλά δεν πινουν νερό τα τελευταία χρόνια. Ο τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων στην τελευταία συνέντευξη Τύπου μετά το βαρύ 4-1. «Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς. Δεν με ενδιαφέρει η τακτική, είναι λογικό να παίρνω την ευθύνη. Θα υπάρξουν αλλαγές όχι λόγω ήττας, αλλά επειδή ήταν προγραμματισμένες» τόνισε ο Ισπανός.
Εκτός ο Λουκάκου
Ο ηγετικός επιθετικός Λουκάκου αποχώρησε λόγω τραυματισμού και δεν αναμένεται να αγωνιστεί και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις της Λίγκας Εθνών. Νωρίτερα, αποχώρησε από την αποστολή ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά.

Πιθανή σύνθεση: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερτχόχεν, Μπογιάτα, Μουνιέρ, Τιλεμανς, Ντεντοκέρ, ντε Μπρόινε, Καρασκό, Μέρτενς, Τροσάρντ

Πολωνία

Η Πολωνία δεν έβρισκε λύσεις στην οργανωμενη άμυνα της Ουαλίας, αλλά οι αλλαγές του Μιχνίεβιτς αποδείχτηκαν καθοριστικές, καθώς οι Καμίνσκι και Σβιντέρσκι ήρθαν από το πάγκο, βρήκαν δίχτυα και «γύρισα» το σκορ. Θετική πρεμιέρα, έχει πιο απαιτητικό πλέον έργο στις Βρυξέλλες όπου μετρά ουσιαστικά τις δυνάμεις της. Διάθεση για πειραματισμούς από τον Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς που κάλεσε 39 ποδοσφαιριστές για τα τέσσερα ματς της Λίγκας Εθνών. «Περιμένω το Βέλγιο να αντιδράσει μετά την βαριά εντός έδρας ήττα. Θα μας ασκησουν πίεση αλλά ελπίζω να κάνουν τα ίδια αμυντικά λάθη όπως στο ματς με την Ολλανδια» κατέληξε ο Πολωνός τεχνικός.
Χωρίς Σέζνι
Ο βασικός τερμ. Σέζνι θα μείνει στον πάγκο όπως προανήγγειλε ο Μιχνιέβιτς που ετοιμάζει και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.Οι Μίλικ(ε), Κας (α) και Γιόβζιακ (μ) δεν αγωνίστηκαν με την Ουαλία, ταξίδεψαν στο Βέλγιο αλλά είναι ξανά αμφίβολοι.

Πιθανή σύνθεση: Ντραγκόφσκι, Μπερεζίνσκι, Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Πουχαζ, Κλιχ, Κριχκόβιακ, Ζαλέφσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Σβιντέρφσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 3.95 5.5 2.05 1.6 1.37 2.62 1.62 2.02 1.11 1.18 2.25
Βέλγιο - Πολωνία / Εκτίμηση

Το Βέλγιο ψάχνει απαντήσεις και ο Μαρτίνεθ βρίσκεται σε πίεση για πρώτη φορά στην θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο άσος του 1.60 αποτελεί την βάση της ημέρας, μπορεί να συνδυαστεί και με over 1,5 στο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr