Ποδόσφαιρο

Nations League: Καλείται να αντιδράσει η Ιρλανδία

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 02:01

Ενδιαφέρουσα κόντρα στο Δουβλίνο, με την Ιρλανδία να θέλει αποτέλεσμα κόντρα στην απογοητευμένη με τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, Ουκρανία.

Nations League: Καλείται να αντιδράσει η Ιρλανδία

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Δουβλίνο.
21:45, Novasports 1HD

Ιρλανδία

Στο Δουβλίνο. Η Ιρλανδία ξεκίνησε καλύτερα στο Γιερεβάν, αλλά σταδιακά έπεσε στην… φάκα των γηπεδούχων που έριξαν τον ρυθμό και το πλήρωσε μάλιστα δεχόμενη γκολ στην επανάληψη (1-0). Γκέλα με το καλημέρα που επανέφερε την πίεση στον τεχνικό Κένι καθώς είχε προηγηθεί η προβληματική πορεία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. No goal τα 6/7 τελευταία.

Με αλλαγές

Ο Κένι τα… άκουσε από τον Τύπο και έτσι αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σύμφωνα τουλάχιστον με τα τελευταία ρεπορτάζ. Δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού ο βασικός αμυντικός Ντόχερτι (Τότεναμ).

Πιθανή σύνθεση: Κέλεχερ, Κρίστι, Στίβενς, Ντάφι, Εγκαν, Κόλινς, Χέντρικ, Κάλεν, Ρόμπινσον, Ογκμπένε, Πάροτ.

Ουκρανία

Η Ουκρανία καλείται να... μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον αποκλεισμό από το επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο. Εντυπωσίασε στον ημιτελικό με την Σκωτία, αλλά στον τελικό έδειξε να.. ξεμένει από δυνάμεις και υπέκυψε στην Ουαλία (1-0) μετά από αήττητο 11 αγωνιστικών (5-6-0). Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ απογοητευμένοι καθώς "ήταν περισσότερο από ένας αγώνας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον ουκρανικό Τύπο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην χώρα.

Αναγκαστικό rotation

Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα μετά τα δύο ματς των πλέι οφ, εκτός και πάλι ο αμυντικός Ποπόφ. Αλλαγές αναμένονται βέβαια καθώς είναι το τρίτο ματς σε διάστημα λίγων ημερών.

Πιθανή σύνθεση: Μπούστσαν, Καραβάεφ, Ματβιένκο, Σόμπολ, Ζαμπάμι, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Μαλινόβσκι, Ζιντσένκο, Τσιγκάνκοφ, Ντόβμπικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 2.95 3 1.5 2.25 1.15 4.15 1.85 1.75 1.31 1.3 1.52
Ιρλανδία - Ουκρανία / Εκτίμηση

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αρκετά νέα πρόσωπα η Ιρλανδία ψάχνει μία νέα αρχή αλλά η εικόνα στην Αρμενία δεν ήταν καλή. Κατήφεια στην Ουκρανία για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, με το διπλό να έχει φτάσει στο 3.40. Είναι κάπως δελεαστικό, πάντως θα προτιμήσουμε το under.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr