Ποδόσφαιρο

Nations League: Σκωτία - Αρμενία

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:14

Tostoixima.gr αναλύει για ακόμη μία φορά για εσάς το Nations League.

Nations League: Σκωτία - Αρμενία

Σκωτία και Αρμενία θα αγωνιστούν σήμερα για το πρώτο γκρουπ της Λιγκ Β.

Σκωτία

Με κακά μαντάτα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της σε αυτό το Nations League, αφού η Ουκρανία φρόντισε να την πετάξει εκτός διεκδίκησης του τελευταίου εισιτηρίου του Μουντιάλ. Υπέστη ήττα σοκ 1-3 και έχασε το καλό σερί που είχε χτίσει των 8 αήττητων αγώνων. Είναι ευκαιρία ο όμιλος για μία καλή πορεία και ανασυγκρότηση για την συνέχεια της ομάδας του Κλαρκ. Υπάρχουν απουσίες στο ρόστερ αλλά μπορούν να καλυφθούν. Θα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση αλλά η Αρμενία είναι σκληρό καρύδι.

Αρμενία

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της αφού επικράτησε 1-0 της Ιρλανδίας εντός έδρας. Δεν είχε την κυριαρχία του ματς αφού την πίεζε συνεχόμενα η Ιρλανδία. Έδειξε αντοχές και καλή ανασταλτική λειτουργία και έτσι κατάφερε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα. Θέλει να συνεχίσει τις καλές παρουσίες στο Nations League, να θυμίσουμε εξάλλου πως έρχεται από τη Λιγκ Γ. Λογικά με την νοοτροπία αντίστοιχη με το παιχνίδι της Ιρλανδία θα κινηθεί και σήμερα, σε έναν πιο δεύτερο ρόλο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε ανύποπτη στιγμή. Φυσικά θέλει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά αν επέλθει και κάτι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.25 4.75 10.25 1.98 1.65 1.34 2.72 2.2 1.52 1.03 1.14 3.3
Σκωτία - Αρμενία / Εκτίμηση

Δεν βλέπω το ματς να ξεφεύγει αφού και οι δύο θα είναι πιο κυνικές. Δεν ξέρω αν θα βγάλει αντίδραση η Σκωτία, που σίγουρα θα είναι κάτι που ψάχνει, αλλά η αντίπαλός της θα είναι διαβασμένη και πιο οπισθοχωρημένη. Για αυτό το λόγο θα πάω με ένα εύρος τερμάτων.

(21:45) Σκωτία - Αρμενία: Σύνολο γκολ 2-3 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr