Ποδόσφαιρο

Η σημερινή δυάδα με γκολ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:54

Του Άγγελου Γεώργα

Καλά μας πηγαίνει μέχρι στιγμής με τρία συνεχόμενα ταμεία και έρχονται και άλλα στο tostoixima.gr.

Η σημερινή δυάδα με γκολ

Bέλγιο - Πολωνία

Υπέστη μεγάλη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι του ομίλου με σκορ 1-4. Ένα αποτέλεσμα που έφερε μεγάλη γκρίνια και δυσφορία τις τάξεις των οπαδών αφού κατακρεούργησαν τους παίκτες και τον προπονητή. Οι παίκτες κυρίως κατηγορήθηκαν πως έδειξαν αδιαφορία και κακή νοοτροπία. Δεν ξέρω αν θα θελήσουν να απαντήσουν σήμερα σε αυτά τα λόγια, όμως οφείλουν να δείξουν μια αντίδραση και να θυμίσουν την καλή εθνική Βελγίου. Γιατί ποιότητα και ταλέντο υπάρχει, αστείρευτο μάλιστα.

Στην αντίπερα όχθη, η Πολωνία με μεγάλη ανατροπή κέρδισε την Ουαλία με 2-1 και έτσι ξεκίνησε ιδανικά τον όμιλο. Να θυμίσουμε ωστόσο πως η Ουαλία ήταν σχετικά αδιάφορη οπότε μάλλον μοιάζει με μια "μέτρια" νίκη στη συνολική της εικόνα. Σήμερα εμφανίζεται ως αουτσάιντερ, λογικό, και θα θελήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Εξάλλου ο στόχος της είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο το οποίο τη δεδομένη στιγμή μοιάζει εφικτό. Απ' ότι φαίνεται όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και είναι διαθέσιμοι στα χέρια του προπονητή.

Ουαλία - Ολλανδία

Η Ουαλία είναι ακόμα μέσα στα πανηγύρια αφού κατάφερε και πήγε το τελευταίο εισιτήριο του Μουντιάλ απέναντι στην Ουκρανία. Είναι μία μεγάλη επιτυχία αφού πάνε σε τέτοια διοργάνωση μετά από το μακρινό 1958! Οπότε όλη η ομάδα ακόμα βρίσκεται σε πανηγυρικό κλίμα και είναι άγνωστο αν καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του σημερινού αγώνα. Από την άλλη , η Ολλανδία έκανε παρέλαση στις Βρυξέλλες, νίκησε άνετα το Βέλγιο και ήταν απολαυστική σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Η ομάδα του Φαν Χάαλ μοιάζει έτοιμη για μεγάλα πράγματα και διαθέτει το πακέτο για να το κάνει. Έχει τρομερή παράδοση απέναντι στην Ουαλία με 8/8 νίκες. Αν είναι σοβαρή και σήμερα σίγουρα θα καταφέρει να διευρύνει αυτό το σερί.

Δυάδα απόδοσης 3.57

(21:45) Βέλγιο - Πολωνία: Goal/goal (1.91)

(21:45) Oυαλία - Ολλανδία: Over 2,5 (1.87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr