Ποδόσφαιρο

Nations League: Ελβετία - Ισπανία και over 1,5 γκολ!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 10:35

Σημαντικό ματς το Ελβετία-Ισπανία και για τις δύο ομάδες του 2ου γκρουπ και το over 1,5 γκολ για τους φιλοξενούμενους είναι μια καλή βάση

Nations League: Ελβετία - Ισπανία και over 1,5 γκολ!

Τρίτη αγωνιστική σήμερα για την Λιγκ Α και το Γκρουπ 2, με την Ελβετία και την Ισπανία να ψάχνουν το πρώτο τρίποντό τους.

Ελβετία

Παραμένει χωρίς βαθμό η ουραγός του 2ου γκρουπ , αφού ηττήθηκε βαριά από την Πορτογαλία με 4-0 και στην πρεμιέρα υπέστη ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Τσεχίας. Η νίκη σήμερα μοιάζει μονόδρομος καθώς αν θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση οφείλει να κερδίσει. Έχει ταλέντο μπροστά, όπως και ποιότητα. Δεν μοιάζει να διαθέτει πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία, ωστόσο τα αμυντικά της κενά είναι αυτά που την έχουν προδώσει μέχρι στιγμής. Εξάλλου το δήλωσε ο τεχνικός της, Γιακίν, «Είχαμε θέματα στην άμυνα, μας έλειπαν και σημαντικοί παίκτες. Τώρα έχουμε δύο σερί παιχνίδια στην έδρα μας, όπου μπορούμε να δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε».

Απουσίες

Στην άμυνα είναι το θέμα όπως είπαμε και εκεί θα παραμείνει λογικά, αφού οι 3 βασικοί αμυντικοί είναι εκτός και είναι αμφίβολο ποιος θα προλάβει απόψε.

Προϊστορία

Η προϊστορία έχει δείξει πως μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ισπανία, και πως είναι ένα ματς που μας δίνει γκολ. Στα 4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις, στα 3 είχαμε γκολ εκατέρωθεν.

Ισπανία

Και η Ισπανία ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αφού μετράει 2 ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Κατάφερε και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με την στο 90' και απέφυγε μια ανέλπιστη ήττα. Επίσης ψάχνει τα πατήματά της ακόμα, που όπως φάνηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια έχει κάποια θεματάκια στις αμυντικές μεταβάσεις. Θέλει να πιέζει ψηλά και να κερδίζει μπάλες, αυτό όμως ελλοχεύει κινδύνους και θέλει αρκετή δουλειά. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Πορτογαλία, που ήρθε και αυτό ισόπαλο 1-1, ο τεχνικός Λουίς Ενρίκε δοκίμασε πολλά νέα πράγματα και πρόσωπα, και όπως φαίνεται αυτό του στοίχισε σε έναν βαθμό. «Είδα όσα ήθελα στα δύο πρώτα παιχνίδια, τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά, όμως τώρα πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση», δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός.

Απουσίες

Έχει απουσίες σε βασικούς παίκτες της ομάδας όμως η Ισπανία διαθέτει το βάθος να καλύψει αυτά τα κενά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.45 3.4 1.9 1.82 1.78 1.3 2.9 1.65 1.98 1.7 1.24 1.25
Ελβετία - Ισπανία / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν απόψε. Θα ψάξουν την αντίδραση και σίγουρα θα κυνηγήσουν το γκολ. Όπως είπαμε πιο πριν η προϊστορία τους είναι πλούσια, και μας έχουν χαρίσει ωραία παιχνίδια. Με τα κενά που παρουσιάζει η Ελβετία, σίγουρα μπορεί να της κάνει τη ζημιά η "φούριας ρόχας". Θέλει και την νίκη ο Λουίς Ενρίκε οπότε λογικά θα παρατάξει μια πιο πειστική Ισπανία.

(21:45) Ελβετία - Ισπανία: Γκολ Ισπανίας over 1,5 (1.93)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr