Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Πάνω από 3,00 στο Κοριτίμπα - Σάο Πάολο

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 11:46

Με τρία ματς ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 10η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο και αξίζει το ποντάρισμα σε μεγάλες αποδόσεις.

Α' Βραζιλίας: Πάνω από 3,00 στο Κοριτίμπα - Σάο Πάολο

Οι μεγάλες αποδόσεις παραμένουν ένα ισχυρό χαρτί για στοίχημα στα παιχνίδια της Α' Βραζιλίας. Και με αυτές θα πάμε και στα τρία ματς που έμειναν για να πέσει η αυλαία της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Παλμέιρας έμεινε στο 0-0 εντός με την Ατλέτικο Μινέιρο. Προηγήθηκαν 3 σερί νίκες.
Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει ήττα στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Λείπουν οι διεθνείς Κούσεβιτς (αμυντικός), Γκόμες (μέσος). Μόλις γύρισαν οι διεθνείς Βεβέρτον (τερματοφύλακας), Ντανίλο (χαφ), Ατουέστα (χαφ). Τραυμαυτίες οι Μάικε (χαφ), Ζαίλσον (εξτρέμ).

Η Μποταφόγκο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Γκοϊάς. Ήταν η 2η σερί ήττα, ενώ προηγήθηκε αήττητο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία πρωταθλήματος έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Τραυματίες οι Καρλίνιος (αμυντικός), Σαμπάιο (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύο Πορτογάλοι προπονητές τίθενται αντιμετώπισε και το στυλ του αγώνα αναμένεται ευρωπαϊκό. Η Μποταφόγκο θα κοιτάξει πρώτα την άμυνα. Καλό το under 2,5 γκολ που δίνεται κοντά στο 2,00.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Κοριτίμπα έμεινε στο 1-1 εκτός με τη Σεαρά. Έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία τα 4 τελευταία πρωταθλήματος. Είναι αήττητη και στα 13 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος εντός έδρας. Παραμένουν τραυματίες οι Ματέους (αμυντικός), Λέο Γκαμάλιο (επιθετικός). Λείπει ο διεθνής μέσος Γκαλάρζα.

Η Σάο Πάολο έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Αβαί. Προηγήθηκε ισοπαλία 2-2 με τη Σεαρά. Είναι αήττητη στα 13 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 6 νίκες. Έχει 5 ισοπαλίες στα 6 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισαν οι Ραφίνια (μπακ), Ίγκορ Γκόμες (μέσος). Λείπει ο διεθνής Αρμπολέδα (αμυντικός). Παραμένουν τραυματίες οι Σαρά (μέσος), Νικάο (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αναμένεται ένα σκληρό παιχνίδι με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο και να είναι πάνω από 3,00.


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΓΚΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Φορταλέσα με 2-1 στο άντρο της Φλαμένγκο. Πρώτη νίκη πρωταθλήματος για την ομάδα του Βοϊβόντα. Έκανε εξαιρετική πορεία στο Λϊμπερταδόρες για να προκριθεί στους «16». Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της από τις δυνατές βροχοπτώσεις. Εξέτισαν οι Λίμα (μέσος), Σεμπάγιος (αμυντικός), Φελίπε (αμυντικός).

Η Γκοϊάς πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 στο άντρο υης Μποταφόγκο. Προηγήθηκε το 1-0 εκτός επί της Μπραγκαντίνο σε ρεβάνς κυπέλλου για να πάει την πρόκριση στα πέναλτι, όπου νίκησε 9-8. Με under έβγαλε τα 4 τελευταία πρωταθλήματος. Τραυματίες οι μπακ Ούγκο, Ζεάν και ο μέσος Ντιέγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου και δεν αξίζει. Καλύτερο ποντάρισμα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που δίνεται πάνω από 2,00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr