Ποδόσφαιρο

Nations League: Εντυπωσιάζει η Γεωργία

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 10:48

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται την φορμαρισμένη ομάδα του Βίλι Σανιόλ σε αμφίρροπη αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας.

Nations League: Εντυπωσιάζει η Γεωργία

21:45, Novasports 3 HD

Βόρεια Μακεδονία

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα Σκόπια επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και επέστρεψαν με τους τρεις βαθμούς από το Γιβραλτάρ (0-2). Είχε προηγηθεί η ισοπαλία στην Βουλγαρία και με τέσσερις βαθμούς από δύο αγωνιστικές έχει θέσει από νωρίς τις βάσεις για την πρωτιά πιστοποιώντας την βελτίωση των τελευταίων ετών.

Λείπουν δύο βασικοί

Δεν προέκυψαν προβλήματα μετά τα δύο πρώτα ματς αν και αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Από την αρχική αποστολή αποκλείστηκαν οι βασικοί Ριστέφσκι (α) και Αντέμι (μέσος).

Γεωργία

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η Γεωργία που πέρασε επιβλητικά από το Ράζγκραντ διασύροντας την Βουλγαρία με 2-5! Δύο ματς, έξι βαθμοί για την ομάδα του Βίλι Σανιόλ που πιστώνεται την βελτίωση των τελευταίων αγώνων καθώς με τον Γάλλο στον πάγκο "αγγιξε" την πρόκριση στο Euro 2020, ενώ είχε ανταγωνιστική εικόνα και στην τελευταία προκριματική σειρά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Με Κβαρατσκέλια

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει σκοράρει στα δύο πρώτα ματς του ομίλου και ξεχωρίζει στο ρόστερ. Τη νέα γενιά εμπιστεύεται ο Γάλλος τεχνικός καθώς μόλις δύο ποδοσφαιριστές είναι άνω των 30 ετών!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 2.95 3.2 1.61 2.05 1.2 3.65 1.82 1.78 1.3 1.28 1.57
Βόρεια Μακεδονία - Γεωργία / Εκτίμηση

Για την πρωτιά η Βόρεια Μακεδονία, αφήνει υποσχέσεις η Γεωργία. Κανονικά θα πηγαίναμε στον καλοπληρωμένο άσο, όμως μας "φοβίζει" η φόρμα των φιλοξενούμενων και το αφήνουμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr