Ποδόσφαιρο

Nations League: Γερή κόντρα στην Στοκχόλμη

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 11:48

Η Σουηδία υποδέχεται την επικίνδυνη Σερβία σε μάχη όπου δεν χωρούν προβλέψεις.

Nations League: Γερή κόντρα στην Στοκχόλμη

4ος όμιλος - Β' κατηγορία.

Σουηδία

Η Σουηδία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στη Νορβηγία και ηττήθηκε μέσα στην Στοκχόλμη (1-2), ενώ στην πρεμιέρα είχε περάσει με 2-0 από την Σλοβενία. Βρέθηκε σε θέση άμυνας στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τον αντίπαλο να χάνει ευκαιρίες για ευρύτερη επικράτηση. Εχασε οριακά το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς πήρε την 2η θέση στον όμιλο με Ισπανία, Ελλάδα, Γεωργία, Κόσοβο, στα ημιτελικά των πλέι οφ απέκλεισε στην παράταση την Τσεχία (1-0) όμως στον τελικό υπέκυψε στην έδρα της Πολωνίας (2-0).

Χωρίς "Ιμπρα"

Συνδυασμός under και no goal τα πέντε από τα έξι τελευταία. Εκτός οι σταρ επιθετικοί Ιμπραϊμοβιτς-Μπεργκ και οι Στάρφελτ (αμυντικός)-Εκνταλ (μέσος).

Σερβία

Η Σερβία μπήκε μεν με το.. αριστερό στην Λίγκα Εθνών υποκύπτοντας εντός έδρας στη Νορβηγία (κάπως άδικο το 0-1), αλλά στην δεύτερη αγωνιστική ήταν εξαιρετική συντρίβοντας με 4-1 την Σλοβενία. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίφκοβιτς ήταν βασικός και έδωσε εκπληκτική ασίστ στο τρίτο γκολ.

Λείπει ο Βλάχοβιτς

Σημαντική η απουσία του επιθετικού της Γιουβέντους, Βλάχοβιτς (14/7), ενώ ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς που ανέλαβε τον περσινό Μάρτιο και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Μουντιάλ (που ήρθε με τεράστιο διπλό επί της Πορτογαλίας στην αυλαία) δεν υπολογίζει και τους Σβίλαρ (τ. 1 συμ), Πέτκοβιτς (α. 4/0) και Γιόβελιτς (ε. 2/0).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3.2 2.32 1.65 1.97 1.21 3.5 1.78 1.82 1.48 1.25 1.37
Σουηδία - Σερβία / Εκτίμηση

Κάπως.. μπερδεμένοι δείχνουν οι Σουηδοί, ενώ η Σερβία έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες στον θρίαμβο επί της Σλοβενίας. Λογικά σκοράρουν και οι δύο ομάδες, για να αυξήσουμε την απόδοση ποντάρουμε και στον συνδυασμό με over (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr