Ποδόσφαιρο

Nations League: Με γκολ στην Βιέννη!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 00:21

Η Γαλλία δοκιμάζεται στην Βιέννη κόντρα στην ανανεωμένη και επιθετική Αυστρία σε μια αναμέτρηση που… υπόσχεται γκολ!

Nations League: Με γκολ στην Βιέννη!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας που διεξάγεται στην Βιέννη.

21:45, NOVA 2

Αυστρία

Η Αυστρία εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το επιβλητικό διπλό στη Κροατία αλλά δεν έπεισε κόντρα στην Αυστρία. Παρότι απάντησε κόντρα στην ροή του ματς, λύγισε στην πίεση των καλύτερων φιλοξενούμενων δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά. Θετικό πάντως το 1-0-1 για την πρωτάρα στην κατηγορία ενώ με την αλλαγή τεχνικού και τον Ράλφ Ράγκνικ στον πάγκο αγωνίζεται με πιο επιθετική προσέγγιση. «Αυτό το ματς είναι για να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που έχουμε πραγματοποιήσει στα τελευταία δύο ματς. Και πρέπει βέβαια να σκοράρουμε και να μην πραγματοποιήσουμε τα λάθη που πράξαμε με την Δανία».
Με Λίνχαρντ
Ο μπαικ Λίνχαρντ έχασε τα δύο πρώτα ματς λόγω ίωσης αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα συγκριτικά με την αρχική αποστολή.

Πιθανή σύνθεση: Φράιζλ, Βέμπερ, Αλάμπα, Τραουνερ, Λάινερ, Σλάχερ, Σάμπιτσερ, Σέιβαλντ, Αρναουότοβιτς, Γκρέγκοριτς

Γαλλία

Η Γαλλία άργησε να… πάρει μπρος στην Κροατία, προηγήθηκε στην επανάληψη αλλά δεν «τελείωσε» το ματς και το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά. Χωρίς νίκη στα δύο πρώτα ματς και η πορεία της κρίνεται κατώτερη του αναμενόμενου με τον Ντιντιέ Ντεσάν να ανακατεύει την τράπουλα ψάχνοντας λύσεις σε όλες τις γραμμές αν και έριξε τους τόνους. «Αυτά τα ματς λειτουργούν περισσότερο ως προετοιμασία καθώς δίνουμε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα».
Αγωνία για Εμπαπέ
Ο Εμπαπέ δεν αγωνίστηκε με την Κροατία καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος όπως και οι Ντιαμπί (ε), Κιμπεμπέ (α) και Ραμπιό (μ.). Νωρίτερα, τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Βαράν αλλά τουλάχιστον αναμένεται να επιστρέψει ο ηγετικός Μπενζεμά που έμεινε στον πάγκο στο ματς της Τρίτης για να πάρει… ανάσες.

Πιθανή σύνθεση: Παβάρ, Κιμπεμπέ, Κουντέ, Ντιν, Ερνάντεζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Κομάν, Ενκουνκού, Μπενζεμά

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.75 1.58 1.88 1.72 1.31 2.87 1.68 1.94 2.05 1.2 1.15
Αυστρία - Γαλλία / Εκτίμηση

Η Αυστρία παρουσιάζεται πιο επιθετική μετά την αλλαγή τεχνικού και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Γαλλία που στερείται συνέπειας στην απόδοση της. Θα θέλαμε ψηλότερα το διπλό, θα προτιμήσουμε στην ίδια τιμή το αμφίτερα (1.83).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr