Ποδόσφαιρο

Nations League: Για το 3Χ3 η Δανία!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 00:25

Βίοι αντίθετοι για Δανία και Κροατία και ο άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Nations League: Για το 3Χ3 η Δανία!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη.
21:45, NOVA 2

Δανία

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει την διοργάνωση η Δανία. Στην πρεμιέρα πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή κόντρα στην παγκόσμιο πρωταθλήτρια Γαλλία ενώ την Δευτέρα επικράτησε εκτός έδρας της Αυστρίας. Δύο στα δύο για την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ που από νωρίς θέτει τις βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. "Η Κροατία είναι μια εξαιρετική ομάδα και ιδίως στην μεσαία γραμμή διαθέτουν περίσσια ποιότητα. Ξεχωρίζει βέβαια ο Μόντριτς που όπως και το... κρασί, γίνεται καλύτερος όσο μεγαλώνει! Θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά όπως πάντα, θα αγωνιστούμε για τη νίκη" τόνισε ο Χιουλμαντ.

Με απουσίες
Προέκυψαν προβλήματα πάντως για τον επιτυχημένο τεχνικό καθώς τέθηκαν νοκ άουτ για διαφορετικούς λόγους οι Βιντ (ε), Ντόλμπεργκ, Νόργκαρντ (μ.) ενώ δεν αναμένεται να προλάβει και πάλι ο Αντρέας Κρίστενσεν (α).

Πιθανή σύνθεση:
Δανία: Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Αντερσεν, Νέλσον, Βέστεργκααρντ, Μαελε, Ερικσεν, Χοϊμπεργκ, Ντιλέινι, Κορνέλιους, Σκοφ Ολσεν

Κροατία

Η Κροατία άργησε να πάρει… μπρος, αλλά στο τελευταίο ημίωρο πήρε περισσότερα ρίσκα και κατάφερε να απαντήσει στην Γαλλία σε μια… άτυπη ρεβάνς του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βαθμός ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς που από νωρίς αισθάνεται την πίεση της τελευταίας θέσης. "Η Δανία έχει νικήσει και τα δύο ματς, αγωνιζόμενη μάλιστα με διαφορετικό σχηματισμό. Όλα περιστρέφονται γύρω απο τον Ερικσεν, αλλά σε αυτή την ομάδα δεν έχουν σημασία οι μονάδες. Αγωνίζονται σαν ομάδα και αυτό ειναι το κύριο προτέρημα τους" δήλωσε ο Ντάλιτς.

Ενισχυμένη
Ο μέσος Σόσα έχασε τα δύο πρώτα ματς αλλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται βασικός για πρώτη φορά, διαθέσιμος και ο βασικός μπακ Βρσάλικο που επίσης δεν αγωνίστηκε με Αυστρία και Γαλλία. Στην αποστολή κλήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα u21.

Πιθανή σύνθεση:
Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Ερλιτς, Βίντα, Μπάρισιτς, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Ορσιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.55 4.5 1.78 1.82 1.3 2.9 1.72 1.88 1.16 1.22 1.95
Δανία - Κροατία / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με την Δανία να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα δύο ματς. Το «Παρκεν» θα είναι γεμάτο και το 1.95 του άσου έχει τύχη ενώ βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες. Μπορεί μάλιστα να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων για τους πιο τολμηρούς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr