Ποδόσφαιρο

Nations League: Στα ..χαμηλά πατώματα

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 02:33

Η Μολδαβία υποδέχεται την Λετονία για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Δ’ Κατηγορία της Λίγκας Εθνών.

Nations League: Στα ..χαμηλά πατώματα

1ος όμιλος της Δ‘ κατηγορίας, στην πρωτεύουσα Κισινάου.

19:00, NOVA1

Moldova

Η Μολδαβία θα επιδιώξει να ρεφάρει για την προ ημερών γκέλα της κόντρα στην Ανδόρρα (0-0). Ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τώρα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την βασική ανταγωνίστρια της για την πρώτη θέση.

Με Ρέαμπτσουκ

Στηρίζεται περισσότερο στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται εκτός συνόρων. Ανάμεσά τους ο αριστερός μπακ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού, ο χαφ Γκινσάρι της Ξάνθης και ο εξτρέμ Στίνα του Πανσερραικού.

Πιθανή σύνθεση: Ράιλεαν – Πόσμακ, Μπόλοχαν, Αρμάς – Ρεβένκο, Μ. Πλάτιτσα, Ράτα, Ρέαμπτσουκ – Τσαϊμάκοφ, Νικολαέσκου, Ιοσιπόι

Λετονία

Η Λετονία δεν ανέβασε ρυθμό ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, όπου κέρδισε διαδικαστικά το Λιχτενστάιν (1-0). Έπαιξε τόσο όσο αρκούσε για να πάρει την νίκη, παραλίγο να το πληρώσει με γκέλα. Τώρα θα δώσει καθοριστικό ματς στην κούρσα για την άνοδο και θέλει θετικό αποτέλεσμα στο Κισινάου.

Καλή χημεία

Ο κόουτς Νταένις Καζάκεβιτς δουλεύει με έναν σταθερό κορμό παικτών την τελευταία διετία, ατού και η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Δεν έχει ιδιαίτερη βοήθεια από τους επτά παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων, κυρίως σε Πολωνία και Φινλανδία.

Πιθανή σύνθεση: Στέινμπορς – Σαβάλνιεκς, Τσερνομόντις, Ντούμπρα, Γιουρκόφσκις – Γ. Ικάουνιεκς, Τόμπερς, Ζιούζινς, Σιγκάνικς – Γκουτκόβσκις, Ουλντρίκις

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 2.77 2.27 1.38 2.57 1.1 4.85 2.15 1.55 1.52 1.32 1.28
Moldova - Λετονία / Εκτίμηση

Καλύτερη ομάδα χωρίς αμφιβολία η Λετονία, εκτός έδρας όμως πως να την εμπιστευτείς. Βέβαια ο αντίπαλος είναι πολύ αδύναμος. Στο 2.72 το διπλό, έχει τύχη το 0-1 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr