Ποδόσφαιρο

Nations League: Γυρίζει σελίδα η Σλοβακία

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 02:47

Το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται την Σλοβακία, που έρχεται από ήττα-σοκ από το Καζακστάν και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Nations League: Γυρίζει σελίδα η Σλοβακία

3ος όμιλος της Γ’ κατηγορίας, στην πόλη Μαρντακάν (στα περίχωρα της πρωτεύουσας Μπακού).

19:00 NOVA PRIME

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια μικρής δυναμικότητας ομάδα στοχεύει απλά στην παραμονή και για να τα καταφέρει θα πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα. Αυτό είναι το πρώτο ματς στον όμιλο που θα δώσει στο γήπεδο του και έχει στοχευθεί. Το πρόβλημα με τους Αζέρους είναι πως δεν δημιουργούν και δεν σκοράρουν. Στα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας ήταν ελάχιστα απειλητικοί, δεν έβαλαν γκολ. Ο Ιταλός κόουτς Τζιάνι ντε Μπιάσι ποντάρει και σε πέντε παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων.
Η Σλοβακία προέρχεται από απρόβλεπτη εντός έδρας ήττα από το Καζακστάν (0-1) που μπαίνει τροχοπέδη στην προσπάθεια να διεκδικήσει την πρωτιά και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Έχουν θέματα στην δημιουργία οι Σλοβάκοι, έβαλαν μόνο ένα γκολ σε δύο ματς κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, στοχευμένο το ματς για επαναφορά στις επιτυχίες. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ και πλήθος επιλογών πρώτης γραμμής. Με εξαίρεση τρεις παίκτες. Όλοι οι υπόλοιποι στην αποστολή αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους εκτός συνόρων.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιορισμένες οι δυνατότητες των Αζέρων, με εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Σλοβακία θέλει να γυρίσει σελίδα μετά το χαστούκι από το Καζακστάν και την απομάκρυνση Τάρκοβιτς. Προβάδισμα στο διπλό του 1.90, πάντως χρειάζεται κάποια κάλυψη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr