Ποδόσφαιρο

Nations League: Ανεβάζει ταχύτητα το Βέλγιο

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 00:41

Το Βέλγιο… απάντησε στην ήττα της πρεμιέρας, μπορεί να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς και από το Κάρντιφ.

Nations League: Ανεβάζει ταχύτητα το Βέλγιο

Αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Κάρντιφ.

Ουαλία

Η Ουαλία αγωνίστηκε με πειραματικό σχήμα, περιόρισε την Ολλανδία και ισοφάρισε μάλιστα στο 92’ για να ηττηθεί όμως στην εκπνοή (1-2). Σπατάλησε αρκετές δυνάμεις και ενέργεια στον επιτυχημένο αγώνα πλέι οφ όπου πήρε την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο και καλείται να ανασυνταχθεί στα απαιτητικά ματς της Λγκας Εθνών. Η ομοσπονδία αβαντάρει πάντως το καλό κλίμα και προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ρομπ Πέιτζ, βάζοντας τέλος στην φημολογία επιστροφής του Ράιαν Γκιγκς. «Τα ματς της Λίγκας Εθνών μοιραία επηρεάστηκαν από τον αγώνα πλέι οφ καθώς δεν έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε 11 ποδοσφαιριστές όπως άλλες ομάδες. Μοιραία, τους δίνουμε χαρακτήρα προετοιμασίας».

Αγωνία για Γουάρντ
Ο Ρομπ Πέιτζ άφησε στον πάγκο αρκετούς βασικούς που αναμένεται να επιστρέψουν κόντρα στο Βέλγιο. Ο τερματοφυλακας Γουάρντ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και δίνεται αμφίβολος όπως και ο επίσης τερμ. Χένεσι και έτσι κλήθηκε εσπευσμένα στην αποστολή ο Κινγκ.

Πιθανή σύνθεση: Ντέιβις, Μέφαμ, Ρόντον, Αμπαντού, Νόριγκτον Ντέιβις, Αλεν, Σμιθ, Ουίλιαμς, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Γουίλσον

Βέλγιο

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Το Βέλγιο ήταν καταιγιστικό στην συνέχεια και σκόρπισε την Πολωνία (6-1) κατακτώντας ένα από τα πιο επιβλητικά τρίποντα των τελευταίων ετών. Έδωσε απαντήσεις μετά την βαριά ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα που έφερε σε πίεση τον τεχνικό Μαρτίνεζ που έριξε πάντως τους τόνους. «Ξέρω πως διαθέτουμε την ποιότητα και το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσουμε. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τον μέλλον του βελγικού ποδοσφαίρου» απάντησε στους επικριτές του ο Ισπανός.

Χωρίς Λουκάκου
Ο ηγετικός επιθετικός Λουκάκου αποχώρησε λόγω τραυματισμού κόντρα στην Ολλανδία και δεν αναμένεται να προλάβει ούτε το τελευταίο ματς. Νωρίτερα, αποχώρησε από την αποστολή ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά, Αμφίβολος ο πολύπειρος Μέρτενς.

Πιθανή σύνθεση: Καστελς, Ντεντοκέρ, Μπογιάτα, Αλντεβέιρελντ, Μουνιέ, Αζάρ, Τροσάρ, Τιλεμανς, Βανάκεν, Οπεντά, Μπατσουαγί

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 3.3 1.82 1.75 1.85 1.27 3.05 1.72 1.88 1.78 1.22 1.23
Ουαλία - Βέλγιο / Εκτίμηση

Το Βέλγιο έβγαλε ποδοσφαιρικό… τσαμπουκά μετά την ήττα από την Ολλανδία και ξέσπασε στην Πολωνία. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με περισσότερους βασικούς αυτή την φορά, αλλά ακόμα και έτσι το διπλό προσφέρεται στο 1.85 και θα χωρέσει στο παιχνίδι μας, όπως και το under στο 1.90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr