Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Το 2,30 της Κορίνθιανς και η αλλαγή τεχνικού στην Φλαμένγκο

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 07:23

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής και το στοίχημα φέρνει safe αποδόσεις με καλές τιμές

Α' Βραζιλίας: Το 2,30 της Κορίνθιανς και η αλλαγή τεχνικού στην Φλαμένγκο

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής και το στοίχημα φέρνει safe αποδόσεις με καλές τιμές. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως η Φλαμένγκο πάει για νέο προπονητή.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ -ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Ναι η Κορίνθιανς μπήκε σε κλίμα εσωστρέφειας μετά την ήττα με 1-0 εκτός από την Κουϊαμπά.
Πολλά τα λάθη που έκανε και ο Βίτορ Περέιρα, που ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. Μια νίκη και 5 ισοπαλίες έχει στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις όπου όλα ήταν under. Τέλος ο επιθετικός Τζο για πειθαρχικό παράπτωμα. Οι αμυντικοί Φάγκνερ, Βίκτορ και ο επιθετικός μέσος Γουίλιαν, που είναι βασικοί επιστρέφουν.


Η Ζουβεντούδε ηττήθηκε εντός με 3-1 από την Ατλέτικο Παραναένσε. Δύο νίκες έχει στα δέκα παιχνίδια της και αυτές τις πέτυχε στα 5 πιο πρόσφατα. Με γκολ – γκολ έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Εξέτισαν οι μπακ Σοάρες, Ματέους. Παραμένει τραυματίας ο μέσος Άλβες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μπορεί να βγάλει αντίδραση η Κορίνθιανς, το έχει κάνει ξανά, έχει και επιστροφές βασικών παικτών. Ο άσος με over 1,5 γκολ είναι κοντά στο 2,30.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ

Σε ένα τρελό ματς η Ατλέτικο Μινέιρο ηττήθηκε 5-3 εκτός από την Φλουμινένσε. Προηγήθηκε το 0-0 με την Παλμέιρας για τους νταμπλούχους. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Γύρισαν οι διεθνείς αμυντικοί Αράνα, Γοδίν. Τιμωρημένος ο στόπερ Σίλβα. Παραμένουν τραυματίες οι Ζαράτσο (χαφ), Βάργκας (εξτρέμ).

Η Σάντος έμεινε στο 1-1 με την Ιντερνασιονάλ. Έχει 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα στις εξορμήσεις της. Κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Σουνταμερικάνα. Γυρίζουν οι διεθνείς Κάικι (στόπερ), Μάρκος Λεονάρντο (5 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολύ μικρή η τιμή του άσου και αν αξίζει κάτι, που είναι και ρίσκο, είναι το Χ στο ημίχρονο.

ΚΟΥΙΑΜΠΑ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Η Κουϊαμπά έπαιξε με αντεπιθέσεις κόντρα στην Κορίνθιανς και νίκησε 1-0. Ο Αντόνιο Ολιβέιρα, δεν ήταν στον πάγκο για το ντεμπούτο του, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων, αλλά την ομάδα κουτσάρισαν οι βοηθοί του με οδηγίες από τον ίδιο. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 6 ματς όπου είχε δύο ισοπαλίες. Με under έχει βγάλει και τα 5 ματς πρωταθλήματος.

Μεγάλη νίκη με 1-0 εντός πέτυχε η Μπραγκαντίνο απέναντι στην Φλαμένγκο. Μπήκε τέλος σε άσχημο σερί 9 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα ηρέμησε και ο Μπαρμπιέρι που δέχθηκε έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα. Ο στόπερ Ορτίς γύρισε από διεθνείς υποχρεώσεις. Τιμωρημένος ο Κάντιντο (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στο 1,70 είναι το no goal που έχει μεγάλη βάση, διαφορετικά καλό είναι και το 2-3 γκολ που δίνεται στο 1,90.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ

Η Φλουμινένσε νίκησε 5-3 εντός την Ατλέτικο Μινέιρο σε ένα τρελό ματς. Μπήκε τέλος σε δύο σερί ήττες για την ομάδα του Ντινίζ, που έχει βγάλει με γκολ – γκολ, τα 4 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 νίκες. Γύρισε ο διεθνής Αρίας (χαφ). Τραυματίας ο επιθετικός Φρεντ. Εξέτισε ο επιθετικός Νονάτο. Τιμωρημένος ο χαφ Αντρέ,

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε νίκησε 2-1 εντός την Αβαί. Πήρε τους βαθμούς που είχε ανάγκη η ομάδα του Ζορζίνιο, έχοντας 2 νίκες, μια ισοπαλία στα 4 τελευταία. Δείγμα του ότι αλλάζει προς το καλύτερο. Παραμένει τραυματίας ο επίσης μπακ Ντουντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για την Φλουμινένσε όσο δίνεται στις αποδόσεις πως είναι φαβορί. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται πάνω από 2,00.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Ιντερνασιονάλ έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Σάντος. Έφτασε τα 14 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις αλλά με 6 νίκες. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 3 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα. Εξέτισε ο επιθετικός Βάντερσον. Παραμένουν εκτός τρεις τραυματίες που δεν επηρεάζουν. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Εντενίλσον.

Η ήττα εκτός με 1-0 από την Μπραγκαντίνο έφερε και την λύση της συνεργασίας με τον Πάουλο Σόουζα. Ο τεχνικός της Κ20 Μάρσιο Ζόρζε ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση ενώ η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον Ντοριβάλ Τζούνιορ που αποχώρησε από τη Σεαρά. Πέρσι ηταν ξανά στον πάγκο της. Γύρισαν οι διεθνείς Αρασκαέτα (εξτρέμ), Ίσλα (μπακ). Εξέτισαν οι βασικοί στόπερ Πάμπλο, Νταβίντ Λουίς και ο καλός επιθετικός Ενρίκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το ματς έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Η Φλαμένγκο όμως μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο μετά την αποχώρηση του Πάουλο Σόουζα, που είχε χάσει το έρισμα στους παίκτες. Στο 2,50 το διπλό, αξίζει και η ισοπαλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr