Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Ευκαιρία για την Γκοϊάς

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 08:05

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στα ματς της Κυριακής για το Μπραζιλεϊράο

Α' Βραζιλίας: Ευκαιρία για την Γκοϊάς

Με τέσσερα ματς συνεχίζεται η 11η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο για την Κυριακή με τις στοιχηματικές ευκαιρίες να είναι μεγάλες.

ΓΚΟΙΑΣ - ΣΕΑΡΑ

Η Γκοϊας έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Φορταλέσα. Στα τελευταία 6 ματς η ομάδα του Βεντούρα έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, με τα 4 να ήταν under. Γίνεται επικίνδυνη και γυρίζει στην έδρα της όπου δεν έχει ήττα στα 4 παιχνίδια της. Τέλος η σεζόν για τον καλό επιθετικό Ματεουσίνιο. Εξέτισαν τις ποινές τους οι μέσοι Κάιο Βινίσιους, Έλβις.

Η Σεαρά πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο. Ήταν το τελευταίο ματς του Ντοριβάλ Τζούνιορ στον πάγκο της αφού αποχώρησε για την Φλαμένγκο. Θέλει για αντικαταστάτη τον Μορινίγο της Κοριτίμπα. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες, Αήττητη στα 6 τελευταία πρωταθλήματος με 2 νίκες. Τιμωρημένοι οι Λιντόσο (χαφ), Παραϊμπα (μπακ). Τραυματίες οι Λίμα (μέσος), Οτάβιο (στόπερ).


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Σεαρά γίνεται άνω κάτω με την αποχώρηση του Ντοριβάλ Τζούνιορ και η Γκοϊάς που άλλαξε προς το καλύτερο έχει μια μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Πλησιάζει το 2,90 ο άσος...


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ

Η Σάο Πάολο έμεινε στο 1-1 εκτός με την Κοριτίμπα. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 3 τελευταία, όλες με σκορ. Έχει μια ήττα στα τελευταία 20 σε όλες τις διοργανώσεις. Από τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις μόνο στα δύο δέχθηκε γκολ. Γύρισε ο διεθνής Αρμπολέδα (αμυντικός). Παραμένουν τραυματίες οι Σαρά (μέσος), Νικάο (αμυντικός), Μορέιρα (χαφ), Αλίσον (μπακ).

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε εντός με 2-0 από τη Σεαρά. Μπήκε τέλος σε αήττητο 3 αγώνων με 1 νίκη.
Δύο νίκες έχει στα 8 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίας ο στόπερ Μπόια και ο μέσος Ίντιο Ραμίρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεδομένος ο άσος για τη Σάο Πάολο αλλά έχει πέσει ακόμα και κάτω από το 1,70. Καλύτερο ποντάρισμα το 2-3 γκολ.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η Κοριτίμπα έμεινε στο 1-1 εντός με τη Σάο Πάολο. Είναι αήττητη με 1 νίκη στα 3 τελευταία, όπου όλα ήταν under. Η Σεαρά θέλει τον Μορινίγο για νέο της τεχνικό. Με under έβγαλε τα 5 τελευταία ματς όπου τα τρία ήταν και no goal. Είναι αήττητη και στα 13 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος εντός έδρας. Νέοι τραυματίες ο χαφ Φαρίας και ο μπακ Αντρέι.

Η Παλμέιρας διέλυσε την Μποταφόγκο με 4-0 κι έδειξε πως φέτος είναι στα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα. Τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε το Λιμπερταδόρες. Τρία γκολ δέχθηκε στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ένα γκολ δέχθηκε στις 4 εξορμήσεις της. Γύρισαν οι διεθνείς Κούσεβιτς (αμυντικός), Βεβέρτον (τερματοφύλακας), Ντανίλο (χαφ), Ατουέστα (χαφ), Γκόμες (μέσος). Τραυματίες οι Μάικε (χαφ), Ζαίλσον (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μόνο τον κακό της εαυτό έχει να φοβάται η Παλμέιρας και μπορεί να πάρει τη νίκη που μεταφράζεται στο κοντά 1,90 που δίνει το διπλό.


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Φορταλέσα έφερε 1-1 εντός με την Γκοϊάς. Προηγήθηκε η μεγάλη νίκη στο άντρο της Φλαμένγκο, που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά ενώ έκανε εξαιρετική πορεία στο Λϊμπερταδόρες για να προκριθεί στους «16». Με under έβγαλε τα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι Βάργκας (εξτρέμ), Τίγκα (αμυντικός).


Μεγάλη νίκη πήρε η Ατλέτικο Παραναένσε στην έδρα της Ζουβεντούδε με 3-1. Με 5 νίκες έχει βγάλει τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο Σκολάρι συμπλήρωσε 7 ματς στον πάγκο της. Με over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας. Γύρισε ο διεθνής χαφ Κανόμπιο. Εξέτισε χαφ Κριστιάν. Αμφίβολοι οι βασικοί Ελένο (στόπερ), Μάρλος (επιθετικός μέσος), Σιρίνο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ξανά μεγάλες οι τιμές για την Ατλέτικο Παραναένσε κι ενώ είναι μια ομάδα που άλλαξε στα χέρια του Σκολάρι. Αξίζει η ισοπαλία

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr