Ποδόσφαιρο

Nations League: Οπως.. θέλει η Ουκρανία

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 00:56

Στο ουδέτερο Λοντζ της Πολωνίας, η Ουκρανία ψάχνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην Αρμενία.

Nations League: Οπως.. θέλει η Ουκρανία

1ος όμιλος της Β’ Κατηγορίας

16:00, NOVASPORTSPRIME

Ουκρανία

Ο Τσιγκάνκοφ ήρθε από τον πάγκο και μόλις δύο λεπτά αργότερα σκόρερ και χάρισε τη νίκη στην Ουκρανία που στο φινάλε γλίτωσε και από δοκάρι κόντρα στην Ιρλανδία (0-1). Πρώτη νίκη μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αν μη τι άλλο έδειξε… αντοχές.

Χωρίς Μπουσάν

Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Μπουσάν και τέθηκε νοκ άουτ, δεν υπολογίζεται και ο ενίοτε βασικός μέσος Στεπανένκο. Αμφίβολος ο ακραίος αμυντικός Σόμπολ.

Πιθανή σύνθεση: Λούνιν, Καραβάεβ, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι, Ζίντσενκο – Σιντόρτσουκ, Πιχαλιόνοκ, Μαλινόβσκι – Τσιγκανκόβ, Γιαρμόλενκο, Γιαρεμτσούκ

Αρμενία

Ο Χοακίν Καπαρός επέλεξε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η Αρμενία παρουσιάστηκε… αναιμική στην Γλασκώβη και δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να επιστρέψει (2-0). Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Ιρλανδίας, αποτελεί βέβαια το αουτσάιντερ του ομίλου και η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Νοκ άουτ ο Ζελαραγιάν

Κλήθηκαν αλλά τελικά αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμών οι Ζελαραγιάν (ε. 4/0, Κολόμπους Κρου) και Ισκανιάν (α. 12/1, ΒΚΜΑ Γιερεβάν).

Πιθανή σύνθεση: Γιούρτσενκο, Χαμπαρτζουμιάν, Χαρογιάν, Μικογιάν, Α. Ογκανεσιάν, Μπαϊραμιάν, Κ. Ογκανεσιάν, Μπαρσεγκιάν, Μπέιμαρ, Μπικατσιάν, Σπερτσιάν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.14 6.25 14 2.32 1.47 1.57 2.12 2.15 1.54 1.02 1.08 4.5
Ουκρανία - Αρμενία / Εκτίμηση

Οι Ουκρανοί έβγαλαν αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ, αν μη τι άλλο από αυτούς εξαρτάται η έκβαση. Καμία αξία στον σκέτο άσο, έχει κάποιο ενδιαφέρον ο συνδυασμός με over (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr