Ποδόσφαιρο

Nations League: “Ψάχνεται” η Ρουμανία

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 01:09

Οι Βαλκάνιοι με τον τεχνικό Εντι Ιορντανέσκου υπό πίεση υποδέχονται την ανεβασμένη Φινλανδία.

Nations League: “Ψάχνεται” η Ρουμανία

3ος όμιλος της Γ’ Κατηγορίας.

21:45, NOVA5

Romania

Στο Βουκουρέστι. Κατρακύλας συνέχεια για την Ρουμανία που παρότι παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στη Ποντγκόριτσα, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό κόντρα στην Βοσνία (1-0). Χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και ο τεχνικός Εντι Ιορντανέσκου βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα δεχόμενος σκληρή κριτική από τον Τύπο της χώρας.

Εκτός ο Αλιμπέκ

Τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο επιθετικός του Ατρόμητου Αλιμπέκ, ενώ νωρίτερα αποκλείστηκε επίσης λόγω τραυματισμού ο βασικός αμυντικός Γκανέα. Αρκετές αλλαγές αναμένονται από τον Ιορντανέσκου που ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις.

Πιθανή σύνθεση: Νίτα, Καμόρα, Κίρικες, Μπούρκα, Μανέα, Ρας, Μαξίμ, Ρ. Μαρίν, Τσικαλντάου, Μ. Μαρίν, Πούσκας.

Φινλανδία

Η Φινλανδία είχε σε σπουδαία βραδιά τον Πογιανπάλο, με τον επιθετικό της Ρίζεσπορ να σκοράρει δις σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο και επιδεικνύοντας και παλι αμυντικές αρετές, επικράτησε 2-0 του Μαυροβουνίου. Πρώτη νίκη για την ομάδα του Μάρκου Κανέρβα και οι τέσσερις βαθμοί από τις δύο πρώτες αγωνιστικές αποτελούν βάση για την πρωτιά του ομίλου αν και ακολουθούν δύο κολλητές εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Με όλα τα όπλα και αλλαγές

Χωρίς προβλήματα, αν και θεωρείται δεδομένο πως θα ανακατέψει την τράπουλα για το τρίτο ματς σε διάστημα λίγων ημερών.

Πιθανή σύνθεση: Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Γιένσεν, Ιβάνοφ, Βαϊσάνεν, Λουντ, Καμαρά, Νισκάνεν, Λίνγμαν, Πούκι, Πογιανπάλο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.05 2.55 1.62 2.02 1.2 3.6 1.8 1.8 1.42 1.25 1.42
Romania - Φινλανδία / Εκτίμηση

Η καλή παρουσία των φιλοξενούμενων έκλεισε κάπως το σετ, στο 2.27 ο άσος. Είναι ματς που η έδρα παίζει τον ρόλο της, πάμε με την Ρουμανία αν και δεν θα είναι εύκολο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr