Ποδόσφαιρο

Nations League: Αγγλία-Ιταλία με τα γκολ

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 10:40

Ακόμα ένα πολύ δυνατό ντέρμπι για το Nations League και tostoixima.gr είναι εκεί για να σας βοηθήσει με την ανάλυσή του.

Nations League: Αγγλία-Ιταλία με τα γκολ
Αγγλία

Ψάχνεται ακόμα

Αγνοεί την νίκη σε δύο αγωνιστικές η Αγγλία η οποία ξεκίνησε με πλούσιες περγαμηνές αλλά απ' ότι φαίνεται ακόμα ψάχνεται. Ηττήθηκε στην Ουγγαρία και ύστερα ήρθε ισόπαλη με την Γερμανία για να κερδίσει τον πρώτο της βαθμό με ένα γκολ-πέναλτι του σεληνιασμένου Χάρι Κέιν. Η Αγγλία έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Nations League. To αξιοσημείωτο είναι πως η Αγγλία σε 8 παιχνίδια εντός έδρας με αντίπαλο την Ιταλία έχει κερδίσει μόλις τα δύο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ramsdale, James, Coady, Maguire, Trippier, Ward-Prowse, Rice Bowen, Bellingham, Grealish, Abraham.

Δήλωση προπονητή

Ο Σάουθγκειτ δήλωσε τα εξής: "Είναι σημαντικό οι παίκτες μας να καταλάβουν πώς θέλουμε να παίξουν. Τους δίνουμε μια δομή αλλά θέλουμε να βγουν τα δικά τους ατομικά ταλέντα. Είναι μια ισορροπία ανάμεσα στο να γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε αγώνες αλλά και να προσπαθούμε να μάθουμε για τους παίκτες και να έχουμε καλές εμπειρίες. Ήταν υπέροχο να έχω χρόνο με τους παίκτες. ήταν πραγματικά δεκτικοί στις ιδέες μας".

Italy

Οι Ιταλοί από την άλλη φαίνεται να συνέρχονται μετά το γερό χαστούκι από την Αργεντινή για το Finalissima και ξεκίνησαν κάπως καλύτερα στο Nations League. Την πρώτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την Γερμανία και την δεύτερη κέρδισαν την πάντα ανταγωνιστική και επικίνδυνη Ουγγαρία. Βέβαια δεν γίνεται να εφησυχαστεί σε αυτόν τον όμιλο, καθώς όλα είναι πιθανά και ανατρέψιμα. Η Αγγλία πάντα θα της φέρνει ευχάριστες μνήμες στο μυαλό, και της έχει πάρει τον αέρα.

Πιθανή ενδεκάδα

Donnarumma, Di Lorenzo, Bastoni, Acerbi, Spinazzola, Pellegrini, Locatelli, Barella, Politano, Scamacca, Raspadori.

Δήλωση προπονητή

Ο Μαντσίνι δήλωσε τα εξής: "Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς όλα τα ματς με την Αγγλία είναι δύσκολα. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίξει, θα δούμε μετά την τελευταία προπόνηση. Αυτό ισχύει για τον [Wilfried] Gnonto και τους άλλους, ειδικά αυτούς που έχουν παίξει δύο αγώνες στη σειρά. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τον τελικό".

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.45 4.15 1.64 1.98 1.2 3.6 1.85 1.74 1.18 1.24 1.87
Αγγλία - Italy / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι με την Αγγλία να νιώθει μια πίεση γενικότερα και να οφείλει μια καλή εμφάνιση που μπορεί να συνδυαστεί και με νίκη φυσικά. Η Ιταλία φυσικά θα είναι ευχαριστημένη και με μία ισοπαλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει τη νίκη. Σίγουρα είναι καινούργια ομάδα και αν επιχειρήσει αλλαγές ο Μαντσίνι θα χαθεί ακόμη περισσότερο η αλχημεία. Θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια αξίζουν το αμφίτερμα ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθεί.

Το goal/goal σε τιμές του 1.95 με τέτοιες ομάδες αντίπαλες πρέπει να τιμάται δεόντως.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr