Ποδόσφαιρο

Nations League: Ουγγαρία-Γερμανία

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 11:16

Tostoixima.gr αναλύει για εσάς το παιχνίδι Ουγγαρία - Γερμανία για το 3ο γκρουπ της Λιγκ Α. 

Nations League: Ουγγαρία-Γερμανία
Ουγγαρία

Η Ουγγαρία έπειτα την καλή εμφάνιση με την Αγγλία που συνδυάστηκε και με νίκη, πήγε την Ιταλία και έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Πολύ κατώτερη των περιστάσεων υπέπεσε σε πολλά αμυντικά λάθη και ηττήθηκε σχετικά εύκολα. Παραμένει το αουτσάιντερ του ομίλου αλλά οι τρεις βαθμοί που εξασφάλισε την πρώτη αγωνιστική την έκανε εξ αρχής ρυθμιστή. Έχει πρόσφατες αναμνήσεις από την Γερμανία στο πρόσφατο Euro όπου και ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Πιθανή ενδεκάδα

Gulácsi, Lang, Orbán, Attila Szalai, Fiola, Á Nagy, Styles, Z Nagy, Sallai, Szoboszlai, Ádám Szalai.

Δήλωση προπονητή

O Mάρκο Ρόσι δήλωσε: "Από τους τρεις αντιπάλους μας, η Γερμανία είναι στην καλύτερη κατάσταση και στην πιο επικίνδυνη. Θα είναι δύσκολο να τους χαλιναγωγήσουμε, να υπαγορεύσουμε τον αγώνα και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, και εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτό θα φανεί στο αποτέλεσμα. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας, το πόσο οργανωμένοι ήμασταν και πώς οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες μου μέχρι στιγμής. Μόνο έτσι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τέτοιους επιφανείς αντίπαλοι».

Γερμανία

Χτίζει σερί η Γερμανία αφού με τον Φλικ στον πάγκο μετράνε 11 σερί ματς αήττητοι. Με δύο ισοπαλίες έχει ξεκινήσει στον όμιλο, αφού την πρώτη αγωνιστική αρκέστηκε στο 1-1 με την Ιταλία και στη συνέχεια έχασε στο τέλος το τρίποντο με το πέναλτι που παραχώρησε. Γενικά πολύ καλή και δυνατή ομάδα η Γερμανία όμως έχει απουσίες και της λείπει το βάθος στο πάγκο. Έδειξε κουρασμένη σε γενικές γραμμές αλλά στο παιχνίδι με την Αγγλία ήταν πιο δυναμική.

Πιθανή ενδεκάδα

Neuer, Hofmann, Rüdiger, Schlotterbeck, Raum, Goretzka, Kimmich, Gnabry, Müller, Havertz, Werner.

Δήλωση προπονητή

Ο Χανσ Φλικ δήλωσε: "Τα τέσσερα παιχνίδια τώρα είναι για να ελέγξουμε πού βρισκόμαστε. Πολλά μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Είναι σημαντικό όσοι μπαίνουν να δείξουν επίσης ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα: το έχουν κάνει εντυπωσιακά. Για μένα, Είναι απλά σημαντικό να εμπιστεύεσαι τους παίκτες. Θα το κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε τον καθένα λίγο καλύτερο, ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο Κατάρ".

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.75 4.35 1.41 2.35 1.45 1.51 2.22 2.02 2.52 1.13 1.09
Ουγγαρία - Γερμανία / Εκτίμηση

Σκληρό παιχνίδι προμηνύεται, και φυσικά ερωτηματικό θα είναι η απόδοση της Ουγγαρίας η οποία θα μπορεί να βάλει δύσκολα στην Γερμανία. Βέβαια δεν ξέρω αν μπορέσει να αντισταθεί σε ένα σφυροκόπημα της Γερμανίας.

Θα τιμήσω το 2 & under 4,5 (απόδοση 1.75) καθώς θεωρώ δεν μπορεί να ξεφύγει το παιχνίδι τόσο και πως εύκολα ή δύσκολα, οφείλει και η Γερμανία να φτάσει σε ένα τρίποντο. Καλό το αήττητο αλλά καλύτερο το τρίποντο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr