Ποδόσφαιρο

Nations League: Νορβηγία-Σουηδία και... under

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 07:22

Στην 4η στροφή του 4ου γκρουπ για τη Λιγκ Β , Νορβηγία και Σουηδία τίθενται αντιμέτωπες. 

Nations League: Νορβηγία-Σουηδία και... under
Νορβηγία

Η Νορβηγία έχει ξεκινήσει ιδανικά στον όμιλο και με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έχει πάρει κεφάλι στον όμιλο και οδηγεί την κούρσα. Ιδανική αρχή για την ομάδα του Χάαλαντ ο οποίος με 3 γκολ δείχνει άγριες διαθέσεις. Η Νορβηγία όμως προέρχεται από μέτρια εμφάνιση με την Σλοβενία, η οποία αγωνιζόταν από το 63' με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να κρατήσει τις επιθετικές ορέξεις της Νορβηγίας στο μηδέν. Nα σημειώσουμε πως η Νορβηγία είχε 18 τελικές με τις 5 στην εστία. Αυτό μοιάζει ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σολμπάκεν αφού κατάφερε και κέρδισε Σουηδία και Σερβία, αλλά κόλλησε με την πιο αδύναμη υποθετικά ομάδα του ομίλου.

Πιθανή ενδεκάδα

Ο Νορβηγός προπονητής δεν πραγματοποιεί γενικότερα μεγάλες αλλαγές στις ενδεκάδες του καθώς λείπει και η ποιότητα φυσικά στην ομάδα του, ειδικά στον πάγκο, όμως δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πρόσωπα ή σχηματισμούς.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι και η ίδια που χρησιμοποίησε με το προηγούμενο παιχνίδι:

Nyland, Pedersen, Hanche-Olsen, Ostigard, Meling, Berge, Odegaard, Aursnes, King, Elyounoussi, Haaland.

Σουηδία

Η Σουηδία με 2 ήττες και 1 νίκη δεν αποδώσει τα προσδόκιμα και δεν φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα έχει καταγράψει δύο συνεχόμενες ήττες μέσα στην έδρα της. Με την Σερβία δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση στην επανάληψη. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ίσως η ισοπαλία να ήταν ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιούσε και τις δύο. Οφείλει να βρει αντίδραση η ομάδα του Άντερσον αλλιώς θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και θα τρέχει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια έχει ένα μαξιλαράκι των 3 πόντων αλλά δεν μοιάζει αρκετό.

Πιθανή ενδεκάδα

Μπορεί κανείς να διακρίνει πως η Σουηδία έχει ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, αλλά όταν ο προπονητής της κάνει αλλαγές εκεί τα πράγματα σκουραίνουν. Άλλαξε αρκετά πρόσωπα με την Σερβία οπότε απόψε ίσως επαναφέρει τους βασικούς πυλώνες της ομάδας οι οποίοι μοιάζουν απαραίτητοι απόψε.

Olsen, Nilsson, Ekdal, Augunstinsson, Krafth, Forsberg, Cajuste, Svanberg, Isaak, Elanga, Claesson.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.2 3.55 1.74 1.87 1.25 3.2 1.72 1.88 1.24 1.23 1.72
Νορβηγία - Σουηδία / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες και σίγουρα θα παίξει ρόλο και η δύναμη. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Με άλλες προϋποθέσεις θα επέλεγα με κλειστά μάτια το αμφίτερμα όμως τώρα κάτι δεν μου αρέσει στην εικόνα και των δύο. Θα πάω με μία κάλυψη προς τα αριστερά.

(19:00) Νορβηγία - Σουηδία: 1X & under 3,5 (απόδοση 1.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr