Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Είναι μια πρόκληση η Μπόκα Τζούνιορς

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 11:32

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις 4 αναμετρήσεις να έχουν ευκαιρίες με καλές αποδόσεις για το στοίχημα.

Αργεντινή: Είναι μια πρόκληση η Μπόκα Τζούνιορς

Ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις 4 αναμετρήσεις να έχουν ευκαιρίες με καλές αποδόσεις για το στοίχημα.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Κολόν έφυγε με το 1-1 από το άντρο της Ατέτικο Τουκουμάν και μπροστά της έχει το ντέρμπι του Σάντα Φε με μεγάλη αντιπαλότητα. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 8 από τα 9 τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ουνιόν ηττήθηκε εντός με 2-1 από την Τίγκρε σε μια αναμέτρηση όπου προηγήθηκε! Δύο νίκες έχει στα δέκα τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έβγαλε με ήττες τα 5 τελευταία της κανονικής διάρκειας και δεν προκρίθηκε στα μπαράζ του τίτλου. Κανονικά θα παίξει ο καλός επιθετικός Άλβες παρά το μικροπρόβλημα τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Παιχνίδι που αναμένεται να είναι σκληρό ανάμεσα σε δύο συμπολίτισσες. Καλύτερο ποντάρισμα το Χ στο ημίχρονο που δίνεται και στο 1,90.


ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Γοδόι Κρουζ ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Πλατένσε. Το δίδυμο Ορσί, Γκόμες που ανέλαβε τον Απρίλιο παραμένει στην θέση του με την ομάδα να είναι στην προτελευταία θέση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έβγαλε τα 4 από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι αήττητη με 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία εντός έδρας. Απέκτησε τον επιθετικό Τσάβες.


Η Ρασίνγκ νίκησε 2-0 εντός την Ουρακάν βάζοντας τα γκολ της μετά το 41' όπου ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έμεινε αήττητη με 8 νίκες στα 14 ματς της κανονικής περιόδου, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Μπόκα στα ημιτελικά των μπαράζ του τίτλου. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-1 από την Αγροπεκουάριο για να γνωρίσει αποκλεισμό – σοκ στο κύπελλο.Νέος τραυματίας ο χαφ Αλκαράζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρασίνγκ θέλει να βγάλει αντίδραση και για τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά αξίζει το ρίσκο στο διπλό που είναι πάνω από 2,60. Τύχη έχει και η ισοπαλία.

ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΠΛΑΤΕΝΣΕ (ΑΡΓ.)


Η Βελέζ έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Πατρονάτο. Ήταν και το ντεμπούτο του Μεδίνα στον πάγκο της. Έχει περάσει και στους «16» του Λιμπερταδόρες όπου θα αντιμετωπίσει σε εμφύλιο την Ρίβερ Πλέιτ. Μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 την Ιντεπεντιέντε Ριβαδαβία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είναι αήττητη με 5 νίκες στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.


Η Πλατένσε νίκησε με ανατροπή εντός την Γοδόι Κρουζ με 2-1. Το άλλο καλό είναι πως έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ντε Φελίπε παραμένει στις επικίνδυνες θέσεις του ειδικού πίνακα υποβιβασμού. Δυνατές οι μεταγραφές της με τον επιθετικό Ζαρατε, τους μέσους Βιγιάλμπα, Σαμπέγια και τον εξτρέμ Εσκιβέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πολύ μικρή η τιμή του άσου για το παιχνίδι. Κάπως καλύτερη η απόδοση στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που είναι πάνω από 1,90.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Η Σεντράλ Κόρδοβα πήρε το 1-1 στην έδρα της Μπαράκας. Θέλει βαθμούς καθώς είναι χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού και πρέπει να αποφύγει τις περιπέτειες. Στο πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ και τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του ομίλου της. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία επίσημα ματς, έχοντας μια νίκη.


Η Μπόκα Τζούνιορς μέχρι το 17’ του αγώνα με την Άρσεναλ έβαλε δύο γκολ και με αυτά πήρε τη νίκη με 2-1. Μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 τη Φερό Καρίλ Οέστε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Κατέκτησε το πρόσφατο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 5 τελευταία εκτός. Τραυματίας ο καλός αμυντικός Φαμπρά. Μόλις γύρισαν οι διεθνείς Ζαμπράνο (αμυντικός), Ρομέρο (μέσος), Αντβίκουλα (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Είναι μια πρόκληση το γεγονός πως το διπλό είναι στο 2,00 με την Μπόκα να είναι μια ομάδα κυνική που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr