Ποδόσφαιρο

Nations League: Γεωργία-Βουλγαρία με ξεκάθαρο φαβορί

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 07:34

Αγωνιστική δράση έχουμε στη Λιγκ Γ και συγκεκριμένα στο 4ο γκρουπ, με Γεωργία και Βουλγαρία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Nations League: Γεωργία-Βουλγαρία με ξεκάθαρο φαβορί
Γεωργία

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Γεωργία στο 4ο γκρουπ της Λιγκ Γ, με τους Γεωργιανούς να έχουν το απόλυτο των νικών μέχρι τώρα. 3/3 με πολύ δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του εμβληματικού Γάλλου Σανιόλ, η οποία δείχνει πως θα έχει το πάνω χέρι στον όμιλο και θα καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Λιγκ Β. Μάλιστα τα δύο από τα τρία ματς τα έδωσε εκτός έδρας οπότε το πρόγραμμα του 2ου γύρου θα είναι θεωρητικά πιο βατό. Στα μάτια του Κβαρατσκέλια έχει βρει έναν νέο ηγέτη, ο οποίος έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασσίστ. Τρομερός ποδοσφαιριστής ο νεαρός με πολύ ταλέντο, και εκπληκτικός στον ένας εναντίον ενός.

Πιθανή ενδεκάδα

Δεν πραγματοποιεί μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σανιόλ και δεν έχει και την πολυτέλεια κιόλας. Οπότε λογικά θα κινηθεί και στα ίδια πλαίσια, αφού θα θέλει και την νίκη για να τελειώσει το θέμα πρόκριση.

Mamardashvili, Khocholava, Kashia, Kakabazde, Tsitaishvilli, Kvekveskiri, Aburjania, Kverkvelia, Kvaratskhelia, Zivzivadze, Davitashvili.
Βουλγαρία

Aπο την άλλη οι Βούλγαροι έχουν 2 ισοπαλίες και μία ήττα στους τρεις πρώτους αγώνες, αδυνατώντας να κερδίσει το Γιβραλτάρ αφού έμεινε στο 1-1. Μπορεί να είχε την υπεροχή, να είχε την κατοχή, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες σε γκολ και έχασε δύο πολύτιμους πόντους. Βέβαια οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, και θα μπορούσε να βρει και ένα γκολ το Γιβραλτάρ. Προφανώς και πλέον το ουσιώδες είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, αλλά αυτό μάλλον είναι εξασφαλισμένο με βάση και του αντιπάλου.

Πιθανή ενδεκάδα

Στους δύο τελευταίους αγώνες ο προπονητής της Βουλγαρίας, Ιβάνοφ, παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες. Θέλησε να δοκιμάσει νέα πράγματα και έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές της, ίσως σήμερα να κάνει μία μίξη με τις δύο αυτές ενδεκάδες οπότε μοιάζει λίγο δύσκολο το διάβασμα της.

Vutsov, Popov, Hristov, Jordanov, Chorbadzhiyski, Kraev, Krastev, Milanov, Minchev, Stefanov, Minchev.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 3.75 5.5 1.72 1.88 1.24 3.25 1.97 1.65 1.09 1.2 2.27
Γεωργία - Βουλγαρία / Εκτίμηση

Θεωρώ πως η Γεωργία θα μπει δυνατά στο ματς έτσι ώστε να το τελειώσει, να κάνει το 4/4 και να πάρει την άνοδο ήσυχα και ωραία. Η Βουλγαρία ακόμα ψάχνεται, έχει αλλάξει προπονητή οπότε βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση νέας φιλοσοφίας και δομής. Το καλύτερο που θα μπορέσει να πάρει της κάνει, αφού θα απομακρυνθεί από την τελευταία θέση.

(19:00) Γεωργία - Βουλγαρία: 1 (απόδοση 1.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr