Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: «Τελειώνει» την δουλειά η Ελλάδα!

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 00:26

Η αψεγάδιαστη στον όμιλο Ελλάδα δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για την πρωτιά και μπορεί να καταβάλει την αντίσταση του Κοσόβου.

UEFA Nations League: «Τελειώνει» την δουλειά η Ελλάδα!

Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας.
21:45, Alpha

Ελλάδα

Συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα έδωσε η Ελλάδα που επικράτησε εύκολα της Κύπρου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Ο αρχηγός Μπακασέτας άνοιξε τον δρόμο για το εύκολο 3-0 που επισκιάστηκε πάντως από τον σοβαρό τραυματισμό του Λημνιού. Τρία στα τρία με το εντυπωσιακό 5-0 απολογισμό τερμάτων για την ομάδα του Γκας Πογιέτ που σε περίπτωση νέας νίκης εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου. «Πρέπει απλώς να δώσουμε ό,τι έχουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το Κόσοβο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς, έχει την ίδια κούραση, να δώσουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την σύνδεση με τον κόσμο. Είναι μια ακόμα τελευταία προσπάθεια μετά θα έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε και να ξεκουραστούμε» υπογράμμισε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Σοκ με Λημνιό
Άτυχος στάθηκε ο βασικός εξτρέμ Λημνιός που υπέστη ρήξη χιαστών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει επίσης λόγω τραυματισμού ο βασικός στόπερ Χατζηδιάκος που δίνεται αμφίβολος, ενώ ο Κώτσιρας υπέστη θλάση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Τζαβέλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μασούρας, Χατζηγιοβάννης, Γιακουμάκης

Κόσοβο

Το Κόσοβο απάντησε άμεσα στην ήττα από την Ελλάδα και με πρωταγωνιστή τον Μουρίκι που σκόραρε δις, επικράτησε της Β. Ιρλανδίας (3-2). Ο φορ της Μαγιόρκα άνοιξε (9’) και έκλεισε (82’) το σκορ για τους νικητές που πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη στον όμιλο και φαντάζουν ως οι μοναδικοί που μπορούν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα της Ελλάδας.

«Λαβωμένο»
Προέκυψαν αρκετά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Μετά τον Ζεγκρόβα (μ. 28/3), νοκ άουτ τέθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Ντρέσεβιτς (α. 19/0), Φαζλί (α. 14/0)., Καστράτι (α. 10/0), ενώ νωρίτερα είχε αποκλειστεί και ο Βοϊβόντα (α. 45/2).

Πιθανή σύνθεση: Μούριτς, Κριέζιου, Ραχμάνι, Κριέζιου, Αλίτι, Λοσάι, Φασλίγι, Λοσάι, Ρασίτσα, Ζενέλι, Μουρίκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.3 4.5 1.58 2.08 1.18 3.7 1.94 1.68 1.18 1.24 1.87
Ελλάδα - Κόσοβο / Εκτίμηση

Σε σταθερά υψηλές πτήσεις η Ελλάδα που… έμαθε να παίρνει αποτελέσματα. Το αρχικό 1.75 που άνοιξε ο άσος κρίνεται αποδεκτό, μπορεί βέβαια να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων καθώς η Εθνική μας… παραδοσιακά αρέσκεται σε «χαμηλά» σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr