Ποδόσφαιρο

Nations League: Το πάνω χέρι η Ισπανία

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 11:05

Οι Ιβηρες υποδέχονται την Τσεχία αναζητώντας την δεύτερη κολλητή νίκη στον όμιλο, με τον άσο αναμενόμενα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Nations League: Το πάνω χέρι η Ισπανία

2ος όμιλος της Α' Κατηγορίας

21:45 NOVA521:45 NOVA2HD

Ισπανία

Στη Μάλαγα. Η Ισπανία την Πέμπτη νίκησε εκτός έδρας την Ελβετία (0-1) σε ισορροπημένο ματς, ενώ την περασμένη Πέμπτη είχε γλιτώσει οριακά την ήττα στην Τσεχία (2-2), όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά είχε ισάριθμες απαντήσεις. Μέτριες οι εμφανίσεις της (και στο 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Πορτογαλία). Η «ρόχα» είχε θετική παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου καλοκαιριού, για να ακολουθήσει η 3η θέση στην Λίγκα Εθνών και η άνετη πρωτιά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Μαζεύτηκαν προβλήματα

Εκτός πλάνων ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Λαπόρτ (α. 15/1), εκτός κλήσεων και οι ντε Χέα (τ. 45 συμ), Αλμπιολ (α. 58/0), Ροντρίγκο (ε. 27/8), Χ. Μορένο (ε. 17/5).

Πιθανή σύνθεση: Σιμόν, Καρβαχάλ, Ε. Γκαρσία, Πάου Τόρες, Αλόνσο, Κόκε, Ρόδρι, Σολέρ, Ολμο, Μοράτα, Ασένσιο

Τσεχία

Η Τσεχία την Πέμπτη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην έδρα της Πορτογαλίας (2-0). Τρεις ημέρες νωρίτερα έφτασε κοντά στην πρώτη νίκη επί της Ισπανίας στα χρονικά αλλά ισοφαρίστηκε στην εκπνοή (2-2). Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως και στην πρεμιέρα όπου υπέταξε την Ελβετία. Εφτασε κοντά στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν η καλύτερη 3η των εννιά ομίλων όμως στον ημιτελικό των πλέι οφ αποκλείστηκε στην Σουηδία (1-0 παράταση).

Με Μπράμπετς βασικό

Αναντικατάστατος είναι ο στόπερ του Αρη, Μπράμπετς, πολλά τα νέα πρόσωπα καθώς αποσύρθηκαν οι μέσοι Ντάριντα-Καντεραμπέκ και δεν κλήθηκαν οι Σελούτσκα (αμυντικός), Μάσοπουστ, Κόπιτς, Σίκορα (μέσοι), Κρμέντσικ, Βίντρα, Σικ (επιθετικοί).

Πιθανή σύνθεση: Μαντούς, Ζίμα, Μπράμπετς, Γιεμέλκα, Τσούφαλ, Σούτσεκ, Σάντιλεκ, Ζελένι, Πέσεκ, Κούχτα, Τσέρνι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.25 8.25 1.98 1.65 1.35 2.67 1.95 1.67 1.03 1.13 2.87
Ισπανία - Τσεχία / Εκτίμηση

Οι Ισπανοί αναμένεται να πιέσουν εξαρχής και θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν. Γι’ αυτό και ο άσος πληρώνει τόσο λίγο (1,33). Θα τον επιλέξουμε από το πρώτο ημίχρονο (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr