Ποδόσφαιρο

Nations League: Ανώτερη η Σερβία

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 12:29

Η Σλοβενία υποδέχεται την Σερβία σε βαλκανικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σε καλή κατάσταση θα τους εμπιστευτούμε.

Nations League: Ανώτερη η Σερβία

4ος όμιλος της Β’ Κατηγορίας
21:45 NOVA5

Σλοβενία

Η Σλοβενία την Πέμπτη έμεινε όρθια στη Νορβηγία (0-0) κι ενώ είχε ξεκινήσει αρνητικά στον όμιλο. Την ήττα της πρεμιέρας από την Σουηδία ακολούθησε η συντριβή στην Σερβία. Πάντως στην προηγούμενη διοργάνωση τα πήγε πολύ καλά, 1η στον όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο, Μολδαβία. Στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου περιορίστηκε στην 4η θέση πίσω από Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία, μπροστά από Κύπρο και Μάλτα, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες σε δέκα αγωνιστικές.

Λείπει ο σταρ
Πλήγμα η απουσία του μεσοεπιθετικού Ιλισιτς, εκτός και οι Σκούμπιτς (δεξιός μπακ), Στρούνα (στόπερ), Βούτσκιτς (μέσος)

Πιθανή σύνθεση: Ομπλακ, Κάρνιτσνικ, Μπρεκάλο, Μέβλια, Σίκοσεκ, Ζάιτς, Τσερίν, Κούρτιτς, Βέρμπιτς, Τσέλαρ, Σέσκο

Σερβία

Η Σερβία την Πέμπτη πέρασε και από την Σουηδία (0-1), για την δεύτερη κολλητή νίκη. Είχε μπει μεν με το.. αριστερό στην Λίγκα Εθνών υποκύπτοντας εντός έδρας στη Νορβηγία (κάπως άδικο το 0-1), αλλά στην δεύτερη αγωνιστική ήταν εξαιρετική συντρίβοντας με 4-1 την Σλοβενία. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίφκοβιτς ήταν βασικός και έδωσε εκπληκτική ασίστ στο τρίτο γκολ.

Χωρίς Βλάχοβιτς
Σημαντική η απουσία του επιθετικού της Γιουβέντους, Βλάχοβιτς (14/7), ενώ ο Ντράγκαν Στοϊκοβιτς που ανέλαβε τον περσινό Μάρτιο και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Μουντιάλ (που ήρθε με τεράστιο διπλό επί της Πορτογαλίας στην αυλαία) δεν υπολογίζει και τους Πέτκοβιτς (α. 4/0)-Γιόβελιτς (ε. 2/0).

Πιθανή σύνθεση: Β. Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Σ. Μίτροβιτς, Λάζοβιτς, Λούκιτς, Γκουντέλι, Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μίτροβιτς

Δείτε τα στιγμιότυπα από το Σερβία-Σλοβενία 4-1

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.15 1.75 1.58 2.07 1.2 3.65 1.91 1.7 1.87 1.25 1.16
Σλοβενία - Σερβία / Εκτίμηση

Πιο ποιοτικοί πέραν αμφιβολίας οι Σέρβοι, την.. έχουν την Σλοβενία ωστόσο το διπλό κατρακύλησε στο 1.77 και σε αυτές τις τιμές πλέον δεν αξίζει. Θα περιμένουμε το live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr