Ποδόσφαιρο

Nations League: Σπάει το… ρόδι η Γαλλία!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 10:35

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κροατία και συνδυάζουμε τον φτηνό άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Nations League: Σπάει το… ρόδι η Γαλλία!

Αναμέτρηση για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

21:45, Novasports 1 HD

Γαλλία

Η Γαλλία παρουσιάστηκε βελτιωμένη συγκριτικά με προηγούμενα ματς, αλλά εν τέλει χρειάστηκε ένα γκολ του Εμπαπέ για να σώσει τον βαθμό με την Αυστρία. Αν και απείλησε πρώτη, βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, για να επιστρέψει στο ματς με τον 23χρονο σταρ έχοντας μάλιστα και δοκάρι στα τελευταία λεπτά για την ολική ανατροπή. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια που μοιραία καταλαμβάνει την τελευταία θέση του ομίλου και αποτελεί μια από τις απογοητεύσεις της διοργάνωσης. Δεδομένη η έλλειψη ενέργειας, παρά τις συνεχείς αλλαγές του Ντιντιέ Ντεσάν που ψάχνει λύσεις.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα στους «τρικολόρ». Τελευταίο πρόβλημα ο βασικός μέσος Καντέ, ενώ τέθηκε εκτός και ο βασικός αμυντικός Ερνταντέζ. Νωρίτερα, είχε αποχωρήσει από την αποστολή ο βασικός στόπερ Βαράν, βασικός αναμένεται ο σταρ Εμπαπέ.

Πιθανή σύνθεση: Μενιάν – Παβάρ, Κονατέ, Σαλιμπά, Τεό Ερναντέζ – Καμαρά, Τσουαμενί – Ντιαμπί, Μπαπέ, Κομάν – Μπενζεμά

Κροατία

Έδειξε αντοχές η Κροατία που επέστρεψε νικήτρια από την Κοπεγχάγη και κατέκτησε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο. Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε σε καλή βραδιά τον τερμ. Λιβάκοβιτς, στην επανάληψη βελτιώθηκε με την είσοδο του Μόντριτς και εν τέλει βρήκε λύση με τον Πάσαλιτς. Τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας, ξεκόλλησε από την τελευτάια θέση και ανέκτησε κάποια από την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Τα… γνωστά
Δεν προέκυψαν ιδιαίτερα προβλήματα συγκριτικά με το τελευταίο ματς και αναμένονται απλώς αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Ντάλιτς. Γνωστή η απουσία του αναπληρωματικού μπακ Σόσα, εκτός ο επίσης μπακ Μπάρισιτς.

Πιθανή σύνθεση: Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Τσαλέτα-Τσαρ, Σούταλο, Γιουράνοβιτς – Μόντριτς, Κόβασιτς – Βλάσιτς, Πάσαλιτς, Ορσιτς – Μπούντιμιρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.37 4.25 6.85 1.91 1.7 1.32 2.8 1.88 1.72 1.07 1.16 2.52
Γαλλία - Κροατία / Εκτίμηση

Η Γαλλία ψάχνει απαντήσεις μετά την προβληματική συγκομιδή και περιμένουμε να αντιδράσει. Η Κροατία δείχνει ικανοποιημένη από το πρώτο τρίποντο ενώ δεν έχει λύσεις στην άμυνα. Αδιάφορο βέβαια το 1.55, αποκτά κάποια αξία με συνδυαστικό over 1,5 στο 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr