Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ: Αυστραλία-Περού με combo!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 10:46

Tostoixima.gr αναλύει για εσάς το Αυστραλία-Περού, ένα παιχνίδι που θα κρίνει ένα εισιτήριο για το παγκόσμιο Κύπελλο.

Προκριματικά Μουντιάλ: Αυστραλία-Περού με combo!

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Υπάρχει παράταση και πέναλτι άμα χρειαστεί σε περίπτωση ισοπαλίας και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Αυστραλία

Η Αυστραλία μετά κόπων και βασάνων κατάφερε και βγήκε αλώβητη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παίρνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 1-2. Μάλλον τυχερή στάθηκε σε αυτή τη φάση, αφού αρχικά ευτύχησε να σκοράρει αυτή πρώτη ενώ δεχόταν σωρεία ευκαιριών. Είχε αρκετά θέματα ειδικά από την δεξιά πλευρά, όπου και τα ΗΑΕ πίεζαν και έβρισκαν χώρους συνεχώς, δίχως όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Καλή εμφάνιση είχε ο γκολκίπερ της ομάδας Ράιαν, ο οποίος χρειάστηκε αρκετές φορές. Τελικά ήρθε η ισοφάριση άμεσα, ύστερα από 4 λεπτά για να αποκατασταθεί η ισορροπία στο ματς. Στο 83' μετά από ένα κόρνερ και μία κακή απομάκρυνση, το δυνατό σουτ του Χρούστιτς κόντραρε στον αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα με μπόλικη δόση τύχης. Γενικά η εικόνα της ήταν μέτρια, όπως μέτρια ήταν και καθόλης της διάρκειας των προκριματικών. Δεν ξέρω αν αξίζει την πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά για να προκριθεί και ενάντια στο Περού θα πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο.

Δήλωση προπονητή

Ο κόουτς της ομάδας δήλωσε πως "η ομάδα του αρέσκεται να παίζει σε ρόλο αουτσάιντερ και πως το έχει συνηθίσει αυτό", ενώ πρόσθεσε «Έχω ενσταλάξει στους παίκτες, ότι μερικές φορές δεν παίζεις καλά, αλλά μπορείς πάντα να κερδίζεις παλεύοντας, τρέχοντας, κυνηγώντας κι εάν είσαι επιθετικός».

Απουσίες

Τα αμυντικά κενά που έχει η ομάδα φάνηκαν, και δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα αφού παλεύει να προλάβει ο Σένσμπουρι, όπως πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο αριστερός μπακ Ντάβιντσον και θα μείνει εκτός. Ο Τάγκαρτ που αγωνίζεται στην επίθεση πασχίζει και αυτός να προλάβει. Για προσωπικούς λόγους απέχει ο πολύτιμος μέσος και αρχηγός Τομ Ρόγκιτς. Δεν έχει τόση ποιότητα στο ρόστερ της και δεν έχει βάθος, οπότε κάθε απουσία είναι σημαντική τη δεδομένη στιγμή.

Πιθανή σύνθεση: Ryan, Atkinson, Rowles, Wright, Behich, Mooy, Goodwin, Hrustic, Irvine, Boyle, MacLaren.

Περού

Ο Ρικάρντο Γκαρέκα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά στην εθνική ομάδα, και είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση Μουντιάλ. Το Περού κατάφερε να τερματίσει 5ο στον όμιλο του αφήνοντας εκτός ομάδες όπως η Χιλή και η Κολομβία. Θέλησε να κάνει μία πρόβα πριν το ματς και έδωσε ένα φιλικό με την Νέα Ζηλανδία, ώστε να κινηθεί στα μέτρα της Αυστραλίας. Είναι πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ομοιογένεια και είναι αρκετά δουλεμένη ομάδα. Σε κάθε ματς τα δίνει όλα και παίζει κάθε φορά λες και είναι τελικός. Σήμερα θα έχει και τον κόσμο του στο πλάι του, αφού θα έχει 12.000 οπαδούς μαζί της. Έχει την εμπειρία να πετάξει έξω την Αυστραλία.

Δήλωση προπονητή

«Είμαστε μαζί εφτά χρόνια, θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, ξέρουμε πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος για να φτάσουμε εδώ και είμαστε προετοιμασμένοι» ήταν τα λόγια του Αργεντίνου προπονητή.

Απουσίες

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ο μέσος Γιοτούν και ο μεσοεπιθετικός Φλόρες. Επίσης εκτός μένει ο "παλιός" Γκερέρο.

Πιθανή σύνθεση: Gallese, Lopez, Callens, Zambrano, Trauco, Tapia, Aquino, Gonzales, Carrillo, Lapadula, Cueva.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 2.82 1.92 1.38 2.57 1.1 4.85 2.2 1.52 1.72 1.31 1.18
Αυστραλία - Περού / Εκτίμηση

Μου αρέσει το διπλό σε τιμές του 2 κοντά, όμως σε έναν τελικό όπως αυτόν θα ήθελα λίγο υψηλότερη τιμή. Θα πάω με ένα match combo έτσι ώστε να έχει και περισσότερο σασπένς το παιχνίδι.

Match combo (απόδοσης 3.20)

  • Πρόκριση Περού
  • Over 3.5 συνολικές κάρτες
  • Περού over 3.5 κόρνερ
  • Περού over 0.5 γκολ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr